steaua_bucuresti

Omului de afaceri Valeriu Iftime, proprietarul lui FC Botosani, a declarat ca este interesat sa cumpere Steaua de la Gigi Becali

Gigi Becali a primit o oferta neasteptata pentru cedarea actiunilor la Steaua.

Gigi Becali a primit o oferta neasteptata pentru cedarea actiunilor la Steaua.

Omului de afaceri Valeriu Iftime, proprietarul lui FC Botosani, a declarat ca este interesat sa cumpere Steaua de la Gigi Becali.

„As cumpara Steaua! Cine, Dumnezeule, nu vrea Steaua?! Normal ca mi-ar placea sa fiu actionar la echipa. Gigi Becali a avut sansa, a profitat de o situatie interesanta pentru el si a reusit sa aiba cel mai important brand din fotbalul romanesc”, a spus Valeriu Iftime pentru Fanatik.

„Sunt un sustinator al Stelei, dar, de 7 sau 8 ani, de cand m-am implicat la Botosani, si am mai vazut una-alta in Ghencea, relatia s-a cam racit”, a adaugat Iftime.

Valeriu Iftime are afaceri in domenieul chipamentelor de contorizare a apei reci, apei calde, a energiei termice, respectiv de control informatizat a punctelor termice apartinand societatilor de termoficare.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Vezi cum poti sa-ti reduci rata la credit chiar cu 10%

URMĂTORUL ARTICOL

Pana in februarie 2014 nu se mai pot face programari la Clinica I Pediatrie din cadrul Spitalului de copii Sf. Maria din Iasi, clinica unde se afla si Sectia de Cardiologie pediatrica

Ultimele știri de la Sport