ULTIMĂ ORĂ:

Orange a ajuns cea mai reclamata firma de telefonie in Iasi! Oamenii reclama la OPC costurile suplimentare de la serviciile de internet

Orange a ajuns cea mai reclamata firma de telefonie in Iasi! Oamenii reclama la OPC costurile suplimentare de la serviciile de internet
Citit : 7 views Comentariu
Doar in ultimele luni, 127 de ieseni s-au plans ca au fost inselati de cei de la Orange. Pe locul doi in topul firmelor de telefonie relamate de ieseni se numara Romtelecom-ul, cu 72 de plangeri.

Orange a ajuns cea mai reclamata firma de telefonie in Iasi! Tot mai multi ieseni reclama ca au fost pacaliti de aceasta firma. Comisarii de la Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor – Regiunea Nord-Est au deschis mai multe anchete cu privire la reclamatiile oamenilor.

Doar in ultimele luni, 127 de ieseni s-au plans ca au fost inselati de cei de la Orange. Pe locul doi in topul firmelor de telefonie relamate de ieseni se numara Romtelecom-ul, cu 72 de plangeri. Cosmote se situeaza pe locul trei cu 25 de reclamatii. Vodafone si UPC sunt cele doua firme care nu prea i-au nemultumit pe ieseni, avand in vedere numarul foarte mic de plangeri la adresa lor.

„Multe reclamatii se refera la costuri suplimentare cauzate de traficul pe internet. Au fost reclamatii in care se mentioneaza facturi pentru aceste servicii de 200 – 300 de euro. Verificand aspectele reclamate, a rezultat faptul ca, de multe ori, persoanele in cauza nu stiau sa foloseasca telefoanele respective, lasand deschis traficul de date, situatie care genera acumularea unor costuri, fie foloseau anumite aplicatii de contorizare a traficului, dar care dadeau date eronate”, a precizat Marian Grigoras, seful Comisariatului.

agendadeiasi.ro