orange

Orange, gigantul din telecomunicatii, vrea sa intre pe piata media din Romania

Orange România a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) un aviz de retransmisie pentru programe de televiziune prin satelit, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii CNA.
Potrivit documentelor depuse la CNA, SC Orange România SA a cerut aprobarea de a retransmite prin satelit (DTH) un număr de 13 programe TV, între care televiziunile operate de Pro TV S.A. şi Trinitas TV.
Orange România intenţionează să retransmită aceste televiziuni din localitatea Issy Les Moulineaux, Franţa.
Membrii CNA urmează să analizeze solicitarea Orange România într-una dintre şedinţele viitoare ale Consiliului. În mod tradiţional, membrii CNA se întâlnesc în şedinţe publice de două ori pe săptămână (marţea şi joia).
Conform articolului 74 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, „(1) Retransmisia de servicii de programe de către distribuitorii de servicii se va face numai pe baza avizului eliberat de Consiliu. (2) Pentru obţinerea avizului distribuitorii au obligaţia de a comunica Consiliului structura ofertei de servicii de programe retransmise”.
Dacă CNA va elibera avizul solicitat, Orange România SA poate să se lanseze efectiv pe piaţa de retransmisie de televiziune prin satelit, dominată în prezent de companiile RCS&RDS, Romtelecom şi UPC România.
Ziarul Financiar a relatat, în luna martie, că Orange România a semnat un contract cu SES, unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicaţii prin satelit din lume, pentru a lansa pe piaţa locală servicii de televiziune prin satelit (DTH).
Compania internaţională de sateliţi SES, care operează sistemul de sateliţi Astra, are sediul central la Luxemburg şi are operaţiuni şi pe piaţa din România.
Orange România este cel mai mare operator local de telefonie mobilă după numărul de clienţi şi cifră de afaceri. Compania Orange România este deţinută de grupul France Telecom. (Mediafax)
Orange România a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) un aviz de retransmisie pentru programe de televiziune prin satelit, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii CNA.

Orange România a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) un aviz de retransmisie pentru programe de televiziune prin satelit, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii CNA.

Potrivit documentelor depuse la CNA, SC Orange România SA a cerut aprobarea de a retransmite prin satelit (DTH) un număr de 13 programe TV, între care televiziunile operate de Pro TV S.A. şi Trinitas TV.Orange România intenţionează să retransmită aceste televiziuni din localitatea Issy Les Moulineaux, Franţa. Membrii CNA urmează să analizeze solicitarea Orange România într-una dintre şedinţele viitoare ale Consiliului. În mod tradiţional, membrii CNA se întâlnesc în şedinţe publice de două ori pe săptămână (marţea şi joia).

Conform articolului 74 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, „(1) Retransmisia de servicii de programe de către distribuitorii de servicii se va face numai pe baza avizului eliberat de Consiliu. (2) Pentru obţinerea avizului distribuitorii au obligaţia de a comunica Consiliului structura ofertei de servicii de programe retransmise”.Dacă CNA va elibera avizul solicitat, Orange România SA poate să se lanseze efectiv pe piaţa de retransmisie de televiziune prin satelit, dominată în prezent de companiile RCS&RDS, Romtelecom şi UPC România.

Ziarul Financiar a relatat, în luna martie, că Orange România a semnat un contract cu SES, unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicaţii prin satelit din lume, pentru a lansa pe piaţa locală servicii de televiziune prin satelit (DTH).Compania internaţională de sateliţi SES, care operează sistemul de sateliţi Astra, are sediul central la Luxemburg şi are operaţiuni şi pe piaţa din România.Orange România este cel mai mare operator local de telefonie mobilă după numărul de clienţi şi cifră de afaceri. Compania Orange România este deţinută de grupul France Telecom. 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Oamenii de stiinta au anuntat ca au identificat o regiune a creierului care controleaza imbatranirea fizica, deschizand astfel posibilitatea ca, in viitor, aceasta regiune sa fie manipulata pentru a controla modul in care imbatranesc oamenii

URMĂTORUL ARTICOL

Chelsea Londra, detinatoarea trofeului Ligii Campionilor, a invins joi (02.05.2013), pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), formatia elvetiana FC Basel, in manaa secunda a semifinalelor Ligii Europa, si s-a calificat in finala competitiei

Ultimele știri de la Economic