dan_diaconescu

OTV revine pe ecrane? Dan Diaconescu a obtinut licenta TV in Italia! „In principiu, ne propunem sa dam drumul postului in jurul datei de 15 octombrie”

Dan Diaconescu a vorbit intr-un interviu exclusiv pentru paginademedia.ro despre planurile pe care le are in ceea ce priveste televiziunea OTV.

Dan Diaconescu a vorbit intr-un interviu exclusiv pentru paginademedia.ro despre planurile pe care le are in ceea ce priveste televiziunea OTV.

El sustine ca a obtinut licenta TV in Italia, dupa ce acum ceva vreme CNA i-a suspendat licenta de emisiue din Romania si ca noul OTV se va lansa in jurul datei de 15 cotombrie.

„Am obtinut deja licenta in Italia. In principiu, ne propunem sa dam drumul postului in jurul datei de 15 octombrie. Dar aici nu depinde numai de noi, depinde si de firmele de cablu din Romania. Oricum, daca nu e 15, e 30 octombrie, dar tot ii dam drumul. Sediul este chiar intr-o cladire a Vaticanului. Este un fel de biserica, iar la parterul acestei biserici avem noi 500 de mp. Nu-ti inchipui ca este un spatiu prea mare. Este cam cat aveam inainte in garsoniera din Piata Romana. Oricum, din Italia va fi realizata doar emisiunea mea.

In Bucuresti, in studiourile din Preciziei, va fi un punct de lucru al OTV. De acolo se vor face toate emisiunile, mai putin a mea. Studioul din Bucuresti va fi conectat cumva cu cel din Italia. Avem si o emisiune dedicata direct italienilor pe frecventa de care spuneam mai devreme, iar pentru ei, daca se poate, am vrea sa subtitram in italiana toate emisiunile OTV. Ceea ce facem in Italia sper sa fie cu mai mult profit, pentru ca TVA-ul e mai mic, la fel si impozitul pe profit, iar amenzile nu exista. Legislatia e mai permisiva aici. Am obtinut si rezidenta de Vatican”, a spus Diaconescu, potrivit sursei citate.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Maine, 9 octombrie 2013, Colegiul National „Stefan cel Mare” din Harlau deschide seria activitatilor educative dedicate Zilei Holocaustului in Romania

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie! O noua modificare a aparut in traficul din Iasi.Vezi detalii

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in