Paducelul – planta reduce anxietatea, depresia si mentine inima sanatoasa

Planta care reduce anxietatea si depresia si mentine inima sanatoasa

 

Reduce anxietatea și depresia

 

Păducelul este cunoscut și pentru proprietățile sale calmante, de liniștire și de prevenire a episoadelor depresive, motiv pentru care se recomandă consumul constant de ceai preparat din această plantă. De asemenea, păducelul este un bun remediu natural pentru insomnii.

 

Luptă împotriva radicalilor liberi

 

Datorită proprietăților antioxidante pe care le are, păducelul combate efectele nocive ale radicalilor liberi asupra organismului, prevenind dezvoltarea unor afecțiuni grave, precum cancer. De asemenea, planta previne apariția osteoporozei și a depresiei, îmbunătățind memoria și concentrarea.

 

Menține inima sănătoasă

 

Consumul de păducel contribuie la menținerea sănătății aparatului cardiovascular, avand acțiune cardiotonică, reglează ritmul cardiac, normalizează valorile tensiunii arteriale și pe cele ale colesterolului sangvin. De asemenea, păducelul favorizează circulația sangelui la nivel central și periferic, prevenind apariția aterosclerozei și a accidentelor vasculare cerebrale.

 

De aceea, păducelul este recomandat în caz de hipertensiune arterială, tahicardii, cardiopatie ischemică, nevroză cardiacă și tulburări neurovegative.

 

Cum se administrează?

 

Păducelul poate fi consumat sub formă de infuzie (2-3 căni de ceai pe zi), de tinctură (5-10 picături de două ori pe zi, diluate în apă), de capsule și de sirop (4-6 linguri pe zi). clicksanatate.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Vezi ce beneficii are macul asupra organismului

URMĂTORUL ARTICOL

Accident mortal in Bistrita! O femeie si-a pierdut viata, iar alte patru persoane au fost ranite, in urma unui accident produs duminica seara (16.02.2014) pe DN 15A, care leaga municipiul Bistrita de Mures

Ultimele știri de la Sanatate