Palas Mall isi face clientii fericit! Vezi detalii despre campania „De Paste, la moda e traditia” din perioada 3-19 aprilie, si premiile puse in joc

In acest an, in apropierea Sarbatorilor Pascale, Palas Mall imbina tendintele actuale cu traditia si le ofera clientilor sai premii atractive.

Destinatia indragita de cumparaturi si petrecere a timpului liber rasplateste fidelitatea pasionatilor de shopping cu 17 sejururi, pentru doua persoane, in Maramures si mii de alte cadouri.

In perioada 3 – 19 aprilie 2014, Palas Mall isi intampina clientii cu un indemn norocos – „De Paste, la moda e traditia!”. La campania dedicata Sarbatorilor Pascale pot participa toti cei care fac cumparaturi de minimum 150 de lei de la brandurile lor preferate. Periplul prin magazine al celor care vor sa se innoiasca de Paste va fi rasplatit cu premii deosebite. Zilnic, Iepurasul le propune un joc distractiv, pe ecranele touchscreen, primilor 150 de clienti care se inscriu la tombola Palas Mall, prin care sa isi aleaga premiul garantat: tricouri fashion cu motive traditionale, bijuterii, decoratiuni, vouchere de cumparaturi, ceaiuri fine si invitatii la cafea.

 

In fiecare zi, prin tragere la sorti, va fi desemnat si norocosul castigator al unui sejur, pentru doua persoane, in Maramures. Astfel, 17 clienti vor fi trimisi de Palas Mall sa petreaca Pastele in tinutul bisericilor de lemn, acolo unde traditia a ramas un stil de viata. Experienta lor va fi unica, pentru ca vor putea sa picteze icoane pe sticla, sa teasa covoare, sa faca vase din ceramica, sa sculpteze in lemn si sa invete alte mestesuguri de la artistii populari din zona.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Primaria Motca a scos la concurs mai multe posturi! Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Asociatiile de proprietari si locatari din Iasi vor avea un Centru de Consiliere incepand cu luna mai! Vezi detalii

Ultimele știri de la Actualitate