PalatulCantacuzino, fosta cladire a Clubului Copiilor, a intrat in sfarsit in proprietatea Primariei Pascani

 

 

 

Atat cladirea cat si terenul aferent Palatului Cantacuzino, fosta cladire a Clubului Copiilor, care a fost revendicata de mostenitorii familiei Bratianu, a intrat in sfarsit in proprietatea Primariei Pascani.

Primarul Dumitru Pantazi a declarat ieri ca s-a achitat ultima rata pentru cumpararea imobilului si terenului aferent acesteia si ca sunt proprietari de drept. 

 

„In urma negocierilor pe care le-am dus cu familia Bratianu am ajuns la suma de 800.000 lei. Zilele trecute am achitat ultima rata si suntem proprietari pe cladire si teren. Acum intocmim documentatia necesara, studiu de fezabilitate, expertiza etc., pentru ca atunci cand se deblocheaza programele guvernamentale sa reusim sa obtinem fonduri pentru reabilitarea zonei. Vrem sa reabilitam atat zona din parc cat si Biserica Sf. Voievozi. Acolo, peste cativa ani, va fi o zona atragatoare atat pentru pascaneni cat si pentru turisti mai ales ca este o intreaga istorie”, a declarat primarul Dumitru Pantazi.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Zatul de cafea – util pentru frumusetea corpului. Vezi cum poate fi folosit

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie! S-a dat startul la procedura de contractare a serviciilor unui artist plastic pentru realizarea busturilor furate din Parcul Copou

Ultimele știri de la Actualitate