ULTIMĂ ORĂ:

Pana pe 11 aprilie 2014, Colegiul National Stefan cel Mare din Harlau gazduieste concursul judetean de web, Competitia intitulata „HWEB”

Pana pe 11 aprilie 2014, Colegiul National Stefan cel Mare din Harlau gazduieste concursul judetean de web, Competitia intitulata „HWEB”
Citit : 6 views Comentariu

 

 

 

Pana pe 11 aprilie 2014, Colegiul National Stefan cel Mare din Harlau gazduieste concursul judetean de web, eveniment organizat in cadrul institutiei de invatamant pentru a cincea oara consecutiv.

Competitia intitulata „HWEB” va avea o singura sectiune, anume „Design si Dezvoltare Web” si va pune la incercare creativitatea si competentele informatice ale elevilor proveniti de la mai multe licee din judet. 

 

„La acest concurs pot participa elevii din clasele V – XII din cadrul oricarui liceu din judetul Iasi, pentru desfasurarea concursului fiind necesar un numar de minimum cinci participanti. Fiecare participant va trebui sa realizeze o pagina web cu tema «Anul 2014!», pe care o va prezenta in fata juriului. Paginile web pot fi realizate folosind orice soft de proiectare, data limita de inscriere la concurs fiind 15 martie 2014. De asemenea, pana pe 31 martie 2014, participantii vor prezenta o varianta intermediara a site-ului, care va putea fi votata online, pana pe 10 aprilie 2014. Data limita de finalizare a site-urilor este 10 aprilie, iar jurizarea pe 11 aprilie. Castigatorii competitiei vor fi rasplatiti cu: un laptop – premiul I, un aparat foto digital Nikon – premiul al doilea si un USB Kingston Data Traveler – premiul III”, a mentionat prof. Aurel Neicu, directorul colegiului.

bzi.ro