Pana pe 31 martie, la Seven Hills se fac inscrieri pentru anul 2015-2016

Educaţie la cele mai înalte standarde, după curriculum britanic şi recunoscută peste tot în lume, predare în limba engleză, cadre didactice instruite de consultaţi din Marea Britanie, infrastructură modernă şi grijă pentru fiecare elev în parte – acestea sunt coordonatele Seven Hills International School, singura şcoală internaţională din nord-estul ţării.Instituţia, aflată în plin proces de acreditare din partea Cambridge International Examinations, a dat startul înscrierilor pentru anul de învăţământ 2015 – 2016. Oferta educaţională se adresează copiilor de grădiniţă, clasa pregătitoare, clasa întâi, clasa a III-a, clasa a V-a, clasa a VI-a sau clasa a IX-a. Înscrierile sunt deschise până pe 31 martie 2015.Părinţii care doresc să le ofere copiilor o educaţie aparte pot opta pentru unul dintre cele trei pachete: Academia, Maestro sau Excelsior.

La grădiniţă, în funcţie de pachetul ales, cei mici vor fi formaţi după curriculum britanic sau după cel românesc, dar cu predare în engleză, vor beneficia de masă de prânz şi de gustări, vor participa la cluburi şi la activităţi recreative şi vor studia un instrument muzical. În funcţie de oferta educaţională aleasă, elevii din ciclul primar, gimnazial sau liceal vor învăţa după curriculum britanic sau românesc, cu predare în limba engleză, vor beneficia de masă de prânz, îşi vor face temele împreună cu îndrumătorii şi vor participa la activităţi sportive şi cluburi diverse. De asemenea, vor avea ocazia să studieze intensiv un instrument, după un program similar unei şcoli de muzică. Și paleta activităţilor extracurriculare şi a cluburilor este la fel de bogată, orientată pe formarea personalităţii elevului. La Seven Hills International Schools, copiii pot alege să înveţe balet, gimnastică, dans, teatru şi televiziune, arte plastice, instrumente muzicale, retorică şi dezbatere, leadership, limbi străine, să practice diverse sporturi sau să facă parte din orchestra şcolii. În afară de engleză, pot studia germana, franceza, italiana sau spaniola.

Clasele vor include 15 – 18 elevi, astfel încât fiecare copil să beneficieze de întreaga atenţie a cadrelor didactice. Înscrierea presupune întocmirea unui dosar personal al copilului şi un interviu cu părinţii, iar pentru clasele mai mari şi un test de limba engleză. Seven Hills International School s-a deschis pe 15 septembrie 2014, în clădirea United Business Center 2 din ansamblul Palas. Mediul de învăţare este ultramodern, iar spaţiul este dotat cu mijloace IT de ultimă generaţie, table magnetice şi o varietate de materiale didactice. Elevii beneficiază de laborator de ştiinţe, laborator de informatică, sală multimedia cu diverse instrumente muzicale, sală de odihnă, bibliotecă, cabinet de consiliere, cabinet medical şi sală pentru servit masa.

Programul zilnic începe la 8.30 şi se încheie la 16.30 – 18.00, în funcţie de solicitările părinţilor. Echipa pedagogică a şcolii cuprinde cadre didactice din România, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii, instruite de către consultanţi din UK. Seven Hills International School este autorizată de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar (ARACIP), ceea ce va permite echivalarea studiilor în sistemul românesc şi în oricare altul din lume. De asemenea, face parte din clubul select al şcolilor care au certificarea Consiliului Școlilor Britanice Internaţionale (COBIS), împreună cu instituţii de învăţământ din alte 60 de ţări. Informaţii suplimentare sunt disponibile pe site-ul www.sevenhills.ro sau la telefon 0232/208.840.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iesenii au protestat impotriva creditelor in valuta

URMĂTORUL ARTICOL

Profesorul porno, Dumitru Paduraru, nu mai preda la UMF Iasi

Ultimele știri de la Comunicate de presa