copac_cazut_peste_masini

Panica in cartierul Alexandru cel Bun din Iasi! Un arbore inalt cat un bloc a fost smuls din radacini din cauza vantului si a distrus trei masini

Un arbore inalt cat un bloc de patru etaje s-a prabusit la pamant din cauza rafalelor de vant care au lovit astazi Iasul .

Un arbore inalt cat un bloc de patru etaje s-a prabusit la pamant din cauza rafalelor de vant care au lovit astazi Iasul .

 Sub greutatea uriasa a copacului, care pur si simplu a fost smuls din radacini in jurul orei 9:00, trei masini au fost distruse. Totul s-a intamplat intr-o parcare din Alexandru cel Bun, acolo unde copiii din cartier obisnuiesc sa se joace.

Locatarii din zona au apelat autoritatile imediat dupa incident, in jurul orei 9:00. Cu toate acestea, organele de ordine si-au facut aparitia in jurul orei 10:00, iar echipele Primariei Iasi au intervenit pentru indeprtarea copacului abia la doua ore dupa incident. Oamenii care locuiesc pe strada Bistrita spun ca au trimis o sesizare catre Primaria Iasi in data de 1 iulie, prin care au solicitat interventia echipelor de taieri deoarece copacul cu pricina era inca de pe atunci foarte uscat, fiind in pericol sa se prabuseasca.

bzi.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Inspectoratul de Politie Judetean Iasi va lua o serie de masuri pentru imbunatatirea climatului de siguranta odata cu inceperea noului an scolar

URMĂTORUL ARTICOL

Un roman este cercetat penal in Italia pentru ca a inceput sa isi construiasca o casa intr-un cimitir din orasul Genova

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in