Panica in mai multe sate din Vrancea. Mii de oameni din mai multe localitati spun ca au vazut cum a cazut un meteorit

 

 

 

Fenomenul a speriat localnicii din patru comune învecinate. Mulţi dintre ei spun că au fost treziţi în toiul nopţii de o bubuitură puternică. Iniţial, au crezut că este vorba de tunete şi fulgere, însă afară ningea şi viscolea, aşa că au exclus această ipoteză, potrivit România TV.

 

 

Când s-au uitat, însă, pe geam, au văzut o minge mare de foc, care brăzda cerul, şi s-au gândit că este un meteor. Deocamdată nu se ştie dacă roca spaţială a ajuns pe Pământ sau s-a dezintegrat în atmosferă.

 

În Vrancea nu este prima oară când se produc astfel de fenomene. În 2001, sătenii din comuna Năneşti au relatat apariţia unui „OZN” care a luminat cerul timp de 2 ore. Evenimentul a dus la realizarea unui documentar de către o televizune americană.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie! Mai multi copii au ajuns Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului de Copii din Iasi dupa ce au fost la sanius si au suferit leziuni

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie! Inscrierile in clasa pregatitoare si in clasa I incep pe 24 februarie, potrivit unui proiect al Ministerului Educatiei, pus in dezbatere publica

Ultimele știri de la Actualitate