Panica in Vrancea! Seria cutremurelor continua

 

 

 

CUTREMUR ÎN VRANCEA. Seismul a avut o magnitudine 2.7 şi s-a produs în apropierea localităţilor Covasna (38 km), Focsani (44 km), Ramnicu Sarat (49 km), Targu Secuiesc (50 km), Marasesti (51 km).

 

 

Un cutremur subcrustal cu magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter s-a produs in seara zilei de vineri, 11 aprilie, in regiunea Vrancea, urmat de alte două, cu magnitudine mai mici, pe parcursul zilei de sâmbătă.

 

Anul acesta, în zona seismică Vrancea au fost înregistrate opt cutremure cu magnitudinea de cel puţin 4 grade. Cel mai mare dintre acestea a avut 5 grade şi s-a produs în 29 martie.

 

La 6 octombrie 2013, în Vrancea s-a produs un cutremur de 5,5 grade pe scara Richter, cel mai mare din ultimii patru ani. Seismul a fost simţit şi la Bucureşti, dar şi în nordul Bulgariei şi în Republica Moldova.

 

Anul trecut, în zona Vrancea s-au mai produs opt seisme cu magnitudinea de cel puţin 4 grade, la 21 noiembrie (4,4 grade), 15 octombrie (4,7 grade), 11 august (4,5 grade), 28 iulie (4 grade), 12 iulie (4,1 grade), 20 iunie (4,2 grade), 21 aprilie (4,2 grade) şi 6 martie (4,2 grade).

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iata cele mai frumoase mesaje pe care le poti trimite de Florii celor dragi

URMĂTORUL ARTICOL

Alerta! Un cutremur de 8.3 s-a produs sambata seara in Pacific. Ar putea urma un tsunami

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in