rapid

Panica la echipa de fotbal Rapid Bucuresti care a fost retrodradata din Liga 1. Vezi detalii

Echipa de fotbal Rapid București a fost retrogrardă vineri din Liga I, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a dat dreptate Concordiei Chiajna în litigiul pe care-l avea cu Federația Română de Fotbal. Echipa din Chiajna, care retrogradase în urma unui meci de baraj pierdut cu Rapid decis ad-hoc de FRF, a contestat corectitudinea deciziei care a stabilit disputarea meciului de baraj. Inițial, Rapid București fusese retrogradată în urma neprimirii licenței de club profesionist, iar Concordia Chiajna retrogradase din cauza locului ocupat la finalul campionatului trecut. TAS a decis vineri că FRF n-ar fi trebuit să decidă organizarea unui meci de baraj ci ar fi trebuit să dea voie Concordiei Chiajna să ia locul Rapidului. Cele două meciuri pe care Rapid le disputase până acum în Liga I, cu FC Vaslui și Viitorul Constanța, vor fi anulate, cele două echipe urmând să joace contra Concordiei Chiajna.
Rapid a fost retrogradata

Rapid a fost retrogradata

Echipa de fotbal Rapid București a fost retrogradata vineri din Liga I, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a dat dreptate Concordiei Chiajna în litigiul pe care-l avea cu Federația Română de Fotbal. Echipa din Chiajna, care retrogradase în urma unui meci de baraj pierdut cu Rapid decis ad-hoc de FRF, a contestat corectitudinea deciziei care a stabilit disputarea meciului de baraj. Inițial, Rapid București fusese retrogradată în urma neprimirii licenței de club profesionist, iar Concordia Chiajna retrogradase din cauza locului ocupat la finalul campionatului trecut. TAS a decis vineri că FRF n-ar fi trebuit să decidă organizarea unui meci de baraj ci ar fi trebuit să dea voie Concordiei Chiajna să ia locul Rapidului. Cele două meciuri pe care Rapid le disputase până acum în Liga I, cu FC Vaslui și Viitorul Constanța, vor fi anulate, cele două echipe urmând să joace contra Concordiei Chiajna.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Incredibil! Inr-o biserica din Ploiesti a fost botezata o adolescenta de etnie rroma cu sanii la vedere. Preotul paroh Gabriel Oprea considera a fi normal ceea ce s-a intamplat. CUM COMENTATI ACEASTA NEREGULA?

URMĂTORUL ARTICOL

Priveliste misterioasa pe cerul orasului Qionghai din China! Iata care ar fi explicatia

Ultimele știri de la Sport