ULTIMĂ ORĂ:

Panica pentru iesenii care locuiesc la ultimele etaje ale blocurilor! Dupa prima zapada, igrasia si mucegaiul si-au facut aparitia din cauza lucrarilor neconforme

Panica pentru iesenii care locuiesc la ultimele etaje ale blocurilor! Dupa prima zapada, igrasia si mucegaiul si-au facut aparitia din cauza lucrarilor neconforme
Citit : 4 views Comentariu

 

 

 

Dupa primele caderi abundente de precipitatii, imediat au si aparut probleme pentru cei care locuiesc la ultimele etaje ale blocurilor. Igrasia si mucegaiul si-au facut repede aparitia in aceste apartamente, iar asta se intampla mai ales din cauza lucrarilor facute neconforme.

 

 

Iesenii au inceput sa se ingrijoreze tot mai mult din cauza gandului ca problemele se agraveaza de la o zi la alta, iar infiltratiile de apa pot duce la pagube uriase, cum ar fi aparitia fisurilor la peretii de rezistenta sau provocarea incendiilor survenite de la instalatia electrica. 

 

„Am 83 de ani, sunt vaduva si nu am forta necesara sa repar acoperisul o data la doua luni. Am insistat la asociatia de proprietari aproape 3 ani sa se faca un acoperis, iar cand s-a facut intr-un final, s-a facut o lucrare proasta. De fiecare data cand ploua, mai ales cand ninge si se aseaza zapada pe acoperis, imi picura in casa. Stau cu ligheanul si cu oalele prin toate camerele. Este instalatia electrica care poate sa faca scurtcircuit oricand. Mi s-a intamplat sa raman fara lumina in casa din cauza asta. Copiii mei lucreaza in strainatate si mi-au trimis deja bani sa refac tencuiala in casa, dar s-a stricat totul din cauza infiltratiilor”, spune Maria Agafitei, pensionara ce locuieste pe strada Anastasie Panu nr. 52. Reprezentantii asociatiei de proprietari care administreaza blocul respectiv sustin ca acoperisul a fost refacut in urma cu aproximativ o jumatate de an, prin contributia tuturor locatarilor.