Papa Francisc se alatura oponentilor mineritului distructiv. Vezi detalii

 

 

 

Papa Francisc se alatura oponentilor industriei fracking-ului si mineritului distructiv, informeaza un articol din presa internationala. Gestul sau simbolic a fost inregistrat in timpul unei vizite a unui grup de argentinieni la Vatican, grup compus din oponenti ai fracking-ului si mineritului distructiv, in special cel aurifer. 

 

Intalnirea dintre Papa Francisc si grupul de argentinieni, din care facea parte si Antonio Gustavo Gomez, membru al grupului EJOLT si la care a participat si regizorul Pino Solanas, realizatorul al filmului „Dirty Gold”, a durat o ora, a avut loc la sfarsitul acestei saptamani si s-a concentrat pe contaminarea apei prin fracking si minerit distructiv, ca tema a discutiei. Papa a mentionat, in timpul intalnirii, ca pregateste un mesaj legat de natura, oameni si poluarea mediului inconjurator. Papa si-a demonstrat sprijinul pentru tabara anti-fracking prin doua fotografii, una cu un tricou cu mesajul „No To Fracking”  si alta cu un tricou cu mesajul „Water is worth more than gold” – Apa valoreaza mai mult decat aurul, potrivit realitatea.net.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Politistii de frontiera de la Vama Albita au intocmit dosar penal unui tanar care conducea un microbuz marca Mercedes Sprinter care figura ca fiind furat din Spania

URMĂTORUL ARTICOL

Tudor Ciuhodaru: ” Voi fi langa pacientii si colegii mei atunci cand isi vor cere in strada sanatatea”

Ultimele știri de la International