Parintele Calistrat de la Manastirea Vladiceni tine predici nonconformiste pe Facebook: „Bisericile noastre sunt pline de Partidul Babelor Conservatoare”

Un preot de la o mănăstire din judeţul Iaşi a devenit ”vedetă” pe Facebook, după ce a postat mai multe clipuri cu predici mai puţin obişnuite pentru mesajul tipic ortodox.
Astfel, într-o predică postată pe 23 februarie, Părintele Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni afirmă: ”Toate bisericile noastre creştine sunt pline de Partidul Babelor Conservatoare”, scrie gandul.info. Într-un alt clip, Părintele Calistrat afirmă: ”Nu te încuia în sufragerie, tu, babă gâlcevitoare şi arţăgoasă, după ce i-ai spurcat pe toţi şi începi să citeşti Psaltirea!”.
 
Într-o altă filmare, Părintele Calistrat spune: ”Dacă acum, după 25 de ani de libertate, s-ar întoarce sistemul comunist cu turnători şi ciripitori… toată societatea ar fi arestată! La câtă răutate s-a strâns în oameni în aşa zisa libertate democratică, oamenii ar fi în stare să se bage unii pe alţii la puşcărie”.Pagina de Facebook a Părintelui Calistrat are 13.500 de Like-uri, iar postarea cu ”Partidul Babelor Conservatoare” a strâns aproape 1.800 de Share-uri. Vezi video aici

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Pozitia Consiliului National al Elevilor referitor la decizia Curtii Constitutionale privind religia in scoli

URMĂTORUL ARTICOL

Dupa condamnarea lui Constantin Apostol, ADR Nord-Est are un nou director

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in