Paris – noua posibila ruta la Aeroportul Iasi. Vezi detalii

Aeroportul International Iasi s-a prezentat la targul de rute de la Marsilia din perioada 6-8 aprilie. Routes este cel mai bun targ de rute din lume.

Strategia a fost bine definita, s-au ales din timp companiile aeriene, dupa o analiza atenta a portofoliului de rute a fiecareia dintre companii si a evolutiei logice a acestor portofolii, catre Iasi. A fost un maraton cu adevarat solicitant, intrucat s-au purtat discutii cu 19 companii aeriene (Volotea, Germanwings, Turkish Airlines, Etihad Regional, Air Berlin, Wizz Air, Pegasus Airlines, Transavia, Iberia Airlines, Germania, Air Dolomiti, Euro Lot, Austrian Airlines, Meridiana Fly, Vueling,   Fly Be, Blue Air, Lufthansa, Ryanair) si cu un numar de 5 aeroporturi (Munich Airport, Amsterdam Airport Schipol, Frankfurt Airport, Aena Airport Spain, Brussels Airport Zaventem), capete de linie externa de interes pentru Iasi. Abordarea a cuprins ambele modele de business si anume companii de linie si companii low cost.

„Rezultatele unui astfel de congres pot aparea pe termen mediu si lung, cele pe termen scurt fiind reusite exceptionale. Toate aceste companii, dupa cum bine stiti, au planurile de dezvoltare si alocarea flotei facute pe minim 2 ani de zile. De aceea folosim din plin aceasta perioada, pentru a  reusi sa contractam viitoare rute, indiferent de orizontul de asteptare. Sunt unele destinatii unde exista premise favorabile sa fie operate mai repede, aici suntem insistenti peste masura pentru a nu pierde aceasta sansa. Printre acestea este si Paris. Toate aceste lucruri reusite, trecute, prezente si viitoare, au la baza date si cifre de necontestat, care reflecta fara echivoc o evolutie puternic ascendenta a aeroportului iesean pe toate palierele. Aceste date sunt rezultatul unei noi gandiri, orientate exclusiv spre afacere, spre comunicare, spre promovare, spre dezvoltare sanatoasa, spre conectarea in mod corect a orasului, judetului si regiunii de acele centre ce aduc plus valoare si folos comunitatii noastre.” a declarat Marius BODEA, preşedinte al Consiliului de Administrație al Aeroportului Iaşi.

De asemenea, Aeroportul International Iasi anunta ca a obtinut autorizarea de aerodrom din partea Autoritatii Aeronautice Civile Romane pentru perioada maxima posibila si anume 3 ani – dupa ani de zile in care aerogara ieseana a obtinut cu greu certificarea pentru intervale de doar 6 luni de zile, neputand dezvolta un orizont de afacere predictibil.

Reamintim ca pe 14 iunie va avea loc AeroNautic Show Iasi 2014 la Aroneanu. Va fi locul unde arta pilotajului aerian si nautic isi scoate in evidenta valoarea prin aplicatii demonstrative intr-un eveniment monden si un spectacol antrenant, mizand pe valori ca: performanta umana, tehnica, precizie, pasiune si imaginatie.

 

ziaruldeiasi.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Un accident a avut loc astazi, 25 aprilie 2014, in Iasi, in zona Bucsinescu, intre un echipaj SMURD si un autoturism

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie ieseni! Pe 14 iunie va avea loc AeroNautic Show Iasi 2014 la Aroneanu

Ultimele știri de la Actualitate