Partia de schi din Copou, Iasi – program si preturi

 

 

 

Amatorii sporturilor de iarna, care nu se multumesc cu troienele din cartiere, pot alege sa se destinda la partia de schi din Copou.

Aceasta este deschisa toata saptamana, de luni pana vineri, orarul de functionare fiind 13.00 -21.30. In ceea ce priveste programul de weekend, sambata si duminica partia este deschisa intre orele 10.00 si 21.00. „Pretul unei urcari cu teleschiul este de 2 lei, iar un abonament destinat copiilor costa 10 lei pentru 10 urcari, in timp ce abonamentul cu 12 urcari destinat adultilor costa 12 lei”, a precizat viceprimarul Mihai Chirica. Un echipament complet poate fi inchiriat cu 10 lei pe ora, in timp ce inchirierea echipamentului pe bucati este mai ieftina, claparii, schiurile sau betele fiind disponibile doritorilor pentru 5 lei pe ora. Partia Sararie are o lungime de circa 420 m, latimea ei variind intre 20-30 m. Plecarea se face in zona Sararie la 370 m altitudine, sosirea fiind in apropierea soselei Carlig, la 320 m. Incasarile de weekend la partie, atunci cand se inregistreaza cel mai mare numar de vizitatori, se cifreaza la circa 3.000 de lei.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Panica pentru iesenii care locuiesc la ultimele etaje ale blocurilor! Dupa prima zapada, igrasia si mucegaiul si-au facut aparitia din cauza lucrarilor neconforme

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie ieseni! RATP Iasi a infiintat doua noi trasee de transport public. Vezi detalii

Ultimele știri de la Actualitate