Partile implicate in cazul tragediei de la Uricani au ajuns la un acord de principiu! Vezi ce masuri vor lua autoritatile

Dupa o discutie de cateva zeci de minute, toate partile implicate in cazul tragediei de la Uricani au ajuns la un acord de principiu.

 

Astfel, in zona se vor instala indicatoare cu „Circulatia interzisa, cu exceptia riveranilor”, in prerimetrul drumului, dar si doua panouri mari cu numarul de morti in urma accidentelor feroviare din zona.
Totodata, vor fi montate si sicane din 50 in 50 de metri pentru descurajarea soferilor, urmand ca CFR sa niveleze trecerea, iar in perioada urmatoare, compania va prezenta un material catre Minister pentru montarea unor bariere, atat la drumul de la Uricani, cat si in zona fabricii Delphi si care costa circa 400.000 de lei.
La acest moment, soferii care circula dinspre Iasi spre Letcani nu mai pot vira la stanga pe drumul respectiv, singurii care pot circula fiind cei care vin spre municipiu si care pot face dreapta. Totodata, vor fi montate panouri cu „Circulatia Interzisa” in satul Uricani, pentru ca soferii sa poata circula strict pe Soseaua de Centura.

bzi.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Radu Daniel Dima este noul sef la Autoritatea Judeteana de Transport Public Iasi

URMĂTORUL ARTICOL

Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei a decis sa-i condamne la inchisoare cu suspendare pe procurorul DIICOT Radu Moisescu si pe avocatul Alexandru Bernic

Ultimele știri de la Actualitate