Patroana celor doua aziluri clandestine din Prahova si una dintre ingrijitoare au fost arestate pentru 29 de zile

 

 

 

Patroana celor doua aziluri clandestine din Prahova si una dintre ingrijitoare au fost arestate pentru 29 de zile. Femeile sunt acuzate de lipsire de libertate, după ce au legat de paturi doi dintre bătrânii bolnavi şi au ţinut în condiţii greu de imaginat alte zeci de vârstnici.

 

Patroana, care a susţinut imediat după ce a fost ridicată de procurori că are probleme cu inima, va fi mutată la spitalul penitenciarului Jilava.   

 

Administratora celor două aziluri clandestine de bătrâni, cât şi una dintre îngrijitoare au fost acuzate de lipsire de liberatate. Anchetatorii de la Direcţia de Sănătate Publică Prahova au găsit mari nereguli în cele două azile ilegale unde erau ţinuţi bătrânii. O parte dintre ei erau sedaţi şi chiar legaţi de pat. Cei aproape 40 de bătrâni din ambele cămine au fost transferaţi la mai multe spitale din judeţul Prahova, însă cea mai mare problemă va fi dispunerea lor în alte centre de îngrijire din judeţ.În urma controalelor, Direcţia de Sănătate Publică Prahova a dat amenzi în valoare de 20.000 de lei.

antena3.ro

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Concert Mike Godoroja & Blue Spirit oferit de Centrul Cultural German din Iasi, astazi, 20 decembrie! Intrarea este libera

URMĂTORUL ARTICOL

Iata ce cursuri organizeaza Centrul Cultural Francez din Iasi in anul 2014

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in