Pe 1 martie, targ de cariere medicale la Iasi

Cel de-al doisprezecelea sezon al târgurilor de cariere medicale organizate de Careers in White International, cunoscut în România sub numele de Cariere în Alb, aduce în perioada 1 martie – 24 mai cei mai mari recrutori din sectorul medical în opt țări din Europa. În Iași, evenimentul va avea loc pe 1 martie 2015, între orele 10:00 – 16:00, la Casa de Cultură a Studenților, în Piața Mihai Eminescu.Careers in White International este un proiect dezvoltat de o echipă de tineri antreprenori încă din anul 2008. Cel de-al 12-lea sezon aduce cei mai mari recrutori din domeniu și angajatori noi, care sunt în căutare de medici rezidenți și specialiști, asistenți medicali, stomatologi, farmaciști, kinetoterapeuți, studenți în domenii medicale, cercetători și moașe.

Spitale, dar și clinici private se vor alătura expozanților din cadrul proiectului pentru a fi mai aproape de candidați și pentru a le oferi mai multe informații. Potrivit edițiilor anterioare ale târgurilor, printre preferințele candidaților se numără țări precum Marea Britanie, Franța și Germania, însă cele mai mari oferte salariale le găsim în locații precum Suedia, Norvegia sau Danemarca. Pe lângă ofertele salariale atrăgătoare care încep de la 2200 EUR pentru asistenți medicali și medici rezidenți și 4000 EUR pentru medicii specialiști, angajatorii mai oferă consiliere în carieră și cursuri de limbi străine.“Mereu suntem focusați pe potrivirea nevoilor clienților și a candidaților. Acest sezon își propune să fie unul de foarte mare succes pe ambele planuri. Împreună cu noi agenții de recrutare, dar și cu partenerii cu care am mai colaborat, dorim să aducem mai multe oportunități de angajare candidaților, oferindu-le job-ul și condițiile de lucru pe care le caută.”, declară Corina Pop, Sales Manager la Careers in White International.

“Evenimentele noastre beneficiază de apreciere constantă şi susţinerea persoanelor interesate de dezvoltarea carierei medicale, iar angajatorii sunt extrem de mulţumiţi de calităţile profesionale ale candidaţilor care ne trec pragul şi reuşesc să semneze numeroase contracte permanente sau cu durata determinată, în urma târgurilor noastre” – a declarat Bogdan Covaliu, General Manager la Careers in White International. Târgurile au loc în România, Portugalia, Spania, Italia, Croația, Ungaria, Bulgaria și Grecia. Sezonul se va încheia cu ediția online a târgului, Careers in White Virtual Fair, ce va avea loc între 15 iunie – 5 iulie pe platforma Virtual Fair de pe site-ul organizatorului.Participarea la toate evenimentele este gratuită pentru candidați, iar aceștia sunt sfătuiți să vină pregătiți cu un CV și o listă de întrebări pentru recrutori.Mai multe informații despre eveniment precum și despre partenerii acestuia puteți găsi accesând site-ul oficial www.careersinwhite.com.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

“Sunt celebru, scoate-ma de aici!”: Barbatii au vrut sa arate care este cel mai sexy dansator

URMĂTORUL ARTICOL

Basul Octavian Dumitru, condus astazi pe ultimul drum

Ultimele știri de la Economic