ULTIMĂ ORĂ:

Pe 11 si 12 decembrie mai multe zone din Iasi vor ramane fara apa! Vezi detalii

Pe 11 si 12 decembrie mai multe zone din Iasi vor ramane fara apa! Vezi detalii
Citit : 8 views Comentariu

 

 

 

Pe 11 decembrie, iesenii care locuiesc pe zona strazii Toma Cozma nu vor beneficia de apa potabila, intervalul orar estimat pentru intrerupere fiind 9:00 – 14:00.

Astfel, furnizarea va fi intrerupta pentru mutarea unui contor de apa pe conducta noua din strada Toma Cozma, urmand a fi afectate strazile Toma Cozma, Pojarniciei, Turcu, Scoalei, Manolescu, Ionescu, Abrahamfi, Victor Babes, Garabet Ibraileanu, N. Istrati, Vascauteanu si Belvedere.

 

Lucrarile fac parte din proiectul „Inlocuire retele distributie apa potabila si bransamente strada Toma Cozma”.

 

Totodata, in ziua de 12 decembrie, raman fara apa potabila locuitorii din zona strazii Tabacului, masura sistarii furnizarii fiind luata in scopul efectuarii unei legaturi intre conductele de apa aflate la intersectia strazii Tabacului cu strada Stramosilor. Astfel, in intervalul orar estimat 9:00 – 15:00, furnizarea apei potabile va fi intrerupta catre utilizatorii din strada Tabacului (de la intersectia cu strada Columnei pana la intersectia cu strada Stramosilor) si blocurile A1 pana la A5 din strada Sergent Grigore Ioan.

 

Lucrarile fac parte din proiectul „Inlocuire retele distributie apa potabila si bransamente strada Tabacului”, realizat din fonduri proprii ApaVital. Interventia se va desfasura cu restrictie partiala pe un sens de circulatie in zona afectata. 

 

In vederea evitarii efectelor negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iasi roaga consumatorii afectati sa-si creeze rezerve de apa pentru perioada de intrerupere si isi cere scuze pentru disconfortul creat. Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari, clientii pot suna la telefon 0232.969.

 

bzi.ro