Pe 6 decembrie 2013, la Iulius Mall debuteaza o noua editie a campaniei „Bun venit pe lume”, organizata de „Salvati Copiii”, cu scopul dotarii cu incubatoare a 25 de maternitati si sectii de nou-nascuti

 

 

 

Pe 6 decembrie 2013, la Iulius Mall debuteaza o noua editie a campaniei „Bun venit pe lume”, organizata de „Salvati Copiii”, cu scopul dotarii cu incubatoare a 25 de maternitati si sectii de nou-nascuti.

Timp de trei zile, la parterul Iulius Mall, zona Carrefour Market, vor avea loc spectacole, momente artistice si activitati pentru copii, care au rolul de a informa publicul larg cu privire la problematica micutilor nascuti prematur si de a promova modalitatile de donatie: prin SMS, la numarul 8833, online, pe site-ul www.salvaticopiii.ro/bunvenitpelume sau direct, în cadrul evenimentului.

 

Astfel, vineri, la ora 14.00, va avea loc conferinta de lansare a campaniei si tot atunci, cei mici sunt asteptati la ateliere de creatie, unde vor învata sa realizeze felicitari pentru copiii din maternitati si sa modeleze ceramica. La ora 15.00, Grupul Sportiv Nikons va oferi publicului o demonstratie de dans, iar de la ora 17.00, Mihai Popistasu & Band va urca pe scena.

 

Sâmbata, 7 decembrie, de la ora 10.00, se va da startul unor noi ateliere de creatie, cu pictura pe lemn, sesiuni de gatit prajituri, facepainting si alte activitati distractive pentru prichindei. Tot la parterul mall-ului, de la ora 11.00, este programat un spectacol pentru copii, realizat de Mihaela Loredana Gârlea. Reprezentatii de teatru, dansul spiridusilor, dansuri de societate interactive si concursuri amuzante pentru cei mici si parinti sunt alte evenimente pe care clientii Iulius Mall le pot admira de la ora 17.00. Atelierele vor continua si duminica, 8 decembrie, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

 

Tot vineri, la Iulius Mall, Foreign Languages Center, Asociatia Union Fest si AMA ATELIER organizeaza evenimentul „Mos Neculae si gentuta fermecata”. Dedicata celor mici, actiunea va avea loc la parterul mall-ului, zona Carrefour Market, de la ora 18.00. La eveniment sunt invitati, în scop caritabil, copiii de la Centrul de Plasament Galata Iasi. Acestia vor primi, din partea Mosului, cadouri, dulciuri, jucarii si hainute. Programul are rolul de a dezvolta abilitatile creative ale copiilor cu vârsta cuprinsa între 4 si 12 ani, prin ateliere tematice de pictura plastica, muzica, dans, teatru si joc.

 

Duminica, de la ora 18.30, Scoala de Televiziune Just Smile Events din Iulius Mall va serba finalizarea primului modul de cursuri, printr-un spectacol, la care sunt asteptati cei mici si cei mari.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Afaceristul iesean Nicusor Stanescu, zis „Napoleon” a fost arestat upa ce acesta a cumparat un copil cu suma de 5.000 de lei

URMĂTORUL ARTICOL

Sesizarile pentru capturarea cainilor maidanezi au scazut in Iasi!

Ultimele știri de la Actualitate