bcu_iasi

Pe 9 septembrie 2013, iesenii sunt invitati la un spectacol de muzica corala liturgica contemporana romaneasca la Biblioteca Central Universitara (BCU) Mihai Eminescu

Manifestare muzicala religoasa deosebita, programata la inceptul saptamanii viitoare la Biblioteca Central Universitara (BCU) Mihai Eminescu.

Manifestare muzicala religoasa deosebita, programata la inceptul saptamanii viitoare la Biblioteca Central Universitara (BCU) Mihai Eminescu.

„In data de 9 septembrie 2013, iesenii sunt invitati la un spectacol de muzica corala liturgica contemporana romaneasca, eveniment organizat in cadrul proiectului «Continuitate si creativitate in cantarile corale liturgice contemporane romanesti», finantat de Administratia Fondului Cultural National si implementat de Parohia Binecredinciosul Voievod Stefan cel Mare si Sfant din Iasi. Manifestarea este programata de la ora 18.00, spectacolul urmand a avea loc in Aula BCU. Intreg concertul va fi sustinut de Corala Stephanus Magnus, dirijor fiind Daniela Dorosinca”, a mentionat reprezentantii  parohiei Binecredinciosului Voievod Stefan cel Mare si Sfant. Parteneri in acest proiect sunt: Directia Judeteana pentru Cultura si Patrimoniu Cultural National (DJCPCN), Centru Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale (CJCPCT) si Colegiul National de Arta Octav Bancila.

bzi.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Romania a castigat cu scorul de 3-0 meciul cu Ungaria, din preliminariile CM 2014, prin golurile marcate de Ciprian Marica (min. 2), Mihai Pintilii (min. 31) si Cristi Tanase (min. 87)

URMĂTORUL ARTICOL

Firma Orange a fost amendata de catre comisarii pentru protectia consumatorului cu 5.000 de lei. Vezi motivul

Ultimele știri de la Eveniment