Pensionarii ieseni si-au spus punctul de vedere referitor la sistemul medical. Vezi detalii

 

 

 

Pensionarii din judetul Iasi s-au intalnit ieri cu autoritatile iesene pentru a discuta despre problemele aparute in sistemul medical.

La sedinta Comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice au participat si reprezentanti ai unor institutii publice din judet. Pensionarii din judet au cerut sprijin de la autoritatile judetene in privinta pachetelor medicale. Cei prezenti au analizat o situatie privind starea de sanatate a populatiei din judetul Iasi si modificarile legislative în privinta aplicarii pachetului minimal de servicii medicale. La discutii au asistat si reprezentanti ai Casei de Asigurari de Sanatate Iasi, alaturi de sefii Prefecturii iesene. „Astazi (ieri – n.r.) a avut loc o noua sedinta a Comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor varstnice. Intalnirea a avut ca tema principala starea de sanatate a populatiei la nivelul judetului Iasi. Totodata, au mai fost luate in discutie si unele precizari privind modificarea din sistemul de asistenta medicala de la Iasi”, a spus subprefectul Bogdan Abalasi. Pensionarii prezenti la intalnire au mai cerut explicatii si cu privire la o serie de lucrari efectuate in municipiul Iasi, care in opinia lor blocheaza circulatia si accesul pe alei pietonale.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iata numerele extrase la loto, joi, 19 iunie 2014!

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie ieseni! Pe 22 iunie Episcopia Romano-Catolica Iasi va organiza un mars legat de un eveniment religios! Vezi detalii

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in