ULTIMĂ ORĂ:

Perioada dificila pentru persoanele fara adapost din Iasi! Autoritatile locale cazeaza persoanele defavorizate in spatii special amenajate

Perioada dificila pentru persoanele fara adapost din Iasi! Autoritatile locale cazeaza persoanele defavorizate in spatii special amenajate
Citit : 6 views Comentariu

 

 

 

Momente dificile pentru cei care nu au un acoperis deasupra capului. Având în vedere temperaturile scazute din aceste zile, autoritatile locale cauta sa identifice persoanele fara adapost, dupa care le cazeaza în spatiile special amenajate, asa cum sunt caminele pentru persoanele defavorizate.

„Pe parcursul zilei de 27 ianuarie 2014, în urma activitatilor specifice desfasurate de lucratorii institutiei noastre, s-a procedat la cazarea a opt persoane în Adapostul de Noapte C.A. Rosetti. Mentionam faptul ca persoanele au vârstele cuprinse între 41 si 62 ani si obisnuiesc sa frecventeze cu precadere zona centrala a orasului”, spune Daniel Ungureanu, purtator de cuvant la Politia Locala.

Cetatenii care observa astfel de cazuri nefericite sunt rugati sa solicite interventia autoritatilor pentru ca persoanele defavorizate sa fie in siguranta. „Pentru a preveni evenimente nedorite, rugam iesenii sa apeleze telefonic Dispeceratul Politiei Locale la nr. de telefon 0232/232.093 sau 0232/232.099, atunci când observa persoane din categoria celor defavorizate, care ar putea suferi socuri hipotermice, în vederea cazarii acestora în adaposturile de noapte”, mai spun oficialii Politiei Locale Iasi.