“Perpetuum autumnal” – eveniment expozitional gazduit in perioada 18 – 30 noiembrie 2013 de Palas Mall Iasi in zona Atrium

Expoziția de pictură “Perpetuum autumnal” se înscrie în seria evenimentelor expoziționale găzduite de PalasMall Iași în zona Atrium.

 

În contextul expoziției personale, plasticianul Romeo Ionescu prezintă în exclusivitate și în premieră o colecție de lucrări de excepție, fascinând prin interpretări plastice în artă de bună calitate.

Depășind limitele impuse de culoare și formă, expoziția prezintă ritmurile unui univers din lumea expresivității,  exprimând emoțiile frumosului şi ale artei.

Ferite de canon și limitele impuse de cotidian și vis, lucrările surprind prin orizonturile viziunii picturale și conceptuale ale artistului asupra simbolisticii și segmentului temporal al nostalgiilor de toamnă.

Reconfirmând valoarea artistului și a operei sale, colecția de picturi etalează sărbătoarea naturii, ilustrând și argumentând sensibitatea  pictorului pentru frumos.

Ineditul recital expoziţional  poate fi vizionat în perioada 18 – 30 noiembrie 2013.

 

agendadeiasi.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Panica la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi! Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis in cazul rectorului Vasile Astarastoae, a prorectorului Dragos Pieptu si a altor sefi de la universitate. Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Plenul Senatului a respins propunerea legislativa privind indexarea alocatiei de stat pentru copii. Vezi detalii

Ultimele știri de la Eveniment