Perversiuni langa racla Sfintei Paracheva: un colonel si-a aratat organul genital unei polisiste

Un dosar cu acuzaţii sexuale grave este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Iasi. Colonelul Nelu Popovici, adjunctul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, instituţie subordonată Inspectoratului General de Jandarmi, este cercetat de anchetatori după ce ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale cu o poliţistă de frontieră din Iaşi, chiar în curtea Mitropoliei din Capitala Moldovei. Scenele sexuale ce sunt investigate în prezent de anchetatori s-ar fi petrecut în toamna anului trecut, în timp ce presupusul agresor şi victima sa se aflau în timpul serviciului, la Iaşi, pentru a asigura ordinea şi liniştea publică cu ocazia Sărbătorii Sfintei Parascheva.

Şi-a fluturat penisul în vazul enoriaşilor

Potrivit unor surse apropiate anchetei, fapta ce îi este imputată colonelului Nelu Popovici s-ar fi petrecut în noaptea de 11 spre 12 octombrie 2014, atunci când colonelul părea a se fi aflat în stare avansată de ebrietate. În acea noapte, Popovici era comandant de dispozitiv asupra unei formaţii mixte formate din membri ai diferitelor structuri de stat. Printre aceştia se afla şi victima din acest dosar, o poliţistă de frontieră din Iaşi. Sursele citate au menţionat că Popovici ar fi intrat într-un modul în care se afla victima şi şi-ar fi expus organul genital, cerându-i acesteia să întreţină raporturi sexuale cu el. Femeia ar fi fugit din modul şi ar fi fost urmărită de Popovici, care a continuat să-şi expună penisul în timp ce îşi lăuda bărbăţia, conform adevarul.ro. Scenele sexuale s-ar fi petrecut în timp ce mii de credincioşi stăteau la coadă pentru a ajunge la racla Sfintei Parascheva. În urma discuţiilor cu reporterii, femeia a invocat faptul că ar fi fost ameninţată pentru a nu face plângere în acest caz, susţinând că are şi probe. De altfel, sursele judiciare menţionate au precizat că dosarul a fost deschis ca urmare a unor sesizări înaintate de martori.

Peste 100 de persoane audiate

În acest dosar, în jur de 100 de persoane au fost audiate până în prezent la Parchetul Militar din Iaşi. Printre cei audiaţi se numără şi şeful direct al colonelului Popovici, Ghiorghe Stan, comandantul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău. Acesta, deşi a fost citat ca martor, a declarat că nu ştie nimic, scrie adevarul.ro. Totuşi, Stan a fost cel care l-a înlocuit la comandă pe Popovici a doua zi după incident şi a văzut starea în care se afla subalternul său. „Eu nu am fost de faţă şi nu pot afirma nimic. Eu sunt şeful lui direct, însă nu am atribuţii în a-i aplica vreo sancţiune. Toate sancţiunile primite de adjunctul meu trebuie să vină de la Bucureşti. În situaţia în care va fi trimis în judecată el va fi pus la dispoziţie de către Inspectoratul General“, ne-a spus Stan. La rândul lui, şeful poliţistei de frontieră, Ştefan Alexa, ne-a declarat că nu ne poate “spune nimic“ despre acest caz.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Peste Prut ne ducem tot cu pasaportul. Buletinul, anulat de Curtea Constitutionala

URMĂTORUL ARTICOL

Vrei sa devii bugetar? Peste 50 de locuri de munca vacante in Iasi

Ultimele știri de la Eveniment