Peste 1.700 pachete de tigari ascunse in cabina unui autocamion

Echipa comuna de control formată din poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa şi lucrători vamali a descoperit într-un camion ce venea din R. Moldova, 1.757 pachete de ţigări care erau ascunse în cabina şoferului. În data de 04 februarie a.c., ora 04.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul din Republica Moldova  Alexei S., în vârstă  de 31 ani, conducând un ansamblu auto, format dintr-un autocamion şi o semiremorcă.
Pentru valorificarea unor informaţii deţinute pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit cu tutun, echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a efectuat un control amănunţit asupra ansamblului auto.
În urma controlului efectuat, au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, în diferite locuri din cabina autocamionului, pe patul şoferului, în spatele casetofonului şi deasupra cabinei 35.140 ţigarete, cu timbru de acciză R. Moldova.
Conform prevederilor legale a fost dispusă măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare de 7.907 lei şi şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Profesorul Dumitru Paduraru, inregistrat cand ii facea avansuri unei studente. „Pasarica? Iti dau ultima sansa!”

URMĂTORUL ARTICOL

Nu aruncati bonurile fiscale! Cele emise incepand de luni, 2 februarie, participa la Loteria Fiscala

Ultimele știri de la Comunicate de presa