Peste 3.500 de cereri pentru acordarea ajutoarelor de incalzire au fost depuse de ieseni. Vezi detalii

 

 

 

Peste 3.500 de cereri pentru acordarea ajutoarelor de incalzire au ajuns pe adresa Directiei de Asistenta Comunitara (DAC). Acestea au fost colectate din 16 octombrie si pana in aceasta saptamana.

Iesenii care doresc sa beneficieze de aceste ajutoare incepand chiar din noiembrie mai au timp pana pe data de 20. Pana pe 6 noiembrie, personalul DAC a impartit aproximativ 19.000 de formulare pentru incalzirea locuintei pentru cele patru forme de ajutoare (termic centralizat, gaz metan, electric si combustibili solizi sau lemne).

 

Astfel, potrivit unei prime centralizari, din cele 19.000 de formulare impatite, 3.686 s-au intors deja completate. 1.400 de cereri au fost completate pentru incalzirea locuintei cu agent termic in sistem centralizat, de la beneficiarii de contracte individuale, precum si de la un numar de 20 asociatii, 88 de cereri pentru acordarea de ajutoare pentru incalzirea locuintei cu energie electrica, pentru care au fost efectuate deja 40 de anchete sociale, 348 de cereri pentru acordarea de ajutoare pentru incalzirea locuintei cu lemne si 1.850 de cereri pentru acordarea de ajutoare pentru incalzirea locuintei cu gaz metan.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Scandalos! Un tanar din Bacau care a lovit cu masina o femeie si a omorat-o, l-a ranit grav pe sotul acesteia si a fugit de la locul accidentului, a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie ieseni! Luni 11 noiembrie 2013, in intervalul orar estimat 8:00 – 21:00, furnizarea apei potabile va fi intrerupta in mai multe zone! Vezi detalii

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in