Peste 70 de trenuri de calatori sunt anulate vineri, 31 ianuarie, din cauza conditiilor meteo nefavorabile iar pe opt linii sunt restrictii de trafic

 

 

 

Potrivit CFR Călători, circulaţia este în continuare închisă, vineri dimineaţă, pe linia de cale ferată Bucureşti Sud – Olteniţa, gestionată de Transferoviar Grup, personalul Transferoviar Călători intervenind pentru deszăpezire.

 

 

Traficul este restricţionat pe opt linii de cale ferată, din cauza sulurilor de zăpadă, iar 72 de trenuri sunt anulate.

 

Astfel, se circulă cu restricţii pe liniile Broşteni – Slobozia, Buzău – Făurei firul 2, Chiajna – Vîrteju, Chitila – Călineşti, Mărăşeşti – Tecuci-Barbosi, Ploieşti Sud – Broşteni, Urziceni – Făurei – Tecuci şi Vereşti – Leorda. Pe aceste linii este interzisă circulaţia trenurilor formate din automotoare, echipele de intervenţie acţionând cu utilaje.

 

Unele trenuri de călători ajung la destinaţie cu întârzieri, din cauza restricţiilor de trafic şi a intervenţiilor pentru deszăpezirea liniilor şi a instalaţiilor de cale ferată.

 

Înainte de plecarea în cursă, garniturile sunt pregătite pentru circulaţie în condiţii de iarnă, iar cele aflate în staţionare sunt alimentate cu energie electrică, pentru a fi menţinută căldura în trenuri.

 

Pasagerii sunt sfătuiţi să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească. Numerele de telefon de la staţiile CFR, la care pasagerii pot cere informaţii sunt publicate pe cfrcalatori.ro”>www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Info Utile/Informaţii Telefonice.

 

Reprezentanţii companiei feroviare au precizat că cei care doresc să renunţe la călătorie vor primi contravaloarea biletelor pentru traseul neefectuat.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Doliu in Romania! Marioara Murarescu a murit la varsta de 66 de ani, in noaptea de joi spre vineri (30/31 ianuarie 2014)

URMĂTORUL ARTICOL

Vrei sa pierzi rapid kilograme bune? Dieta cu grapefruit este cea mai indicata. Este o cura pe termen scurt cu rezultate spectaculoase

Ultimele știri de la Actualitate