Peste 700 de monede de colectie, confiscate de vamesi

Echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali din punctul de trecere a frontierei Albiţa a descoperit 737 monede aniversare, de provenienţă rusă, ascunse în căptuşeala bagajului personal al unui cetăţean din Republica Moldova, care intenţiona astfel să le introducă ilegal în România.
În ziua de 18 iunie, în jurul orei 07.00, la Albiţa, judeţul Vaslui, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare pentru trecerea frontierei, cetăţeanul din Moldova, Pavel S., în vârstă de 23 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Italia.
Echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali, a descoperit ascunse şi nedeclarate în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, în căptuşeala bagajului personal, 737 monede aniversare 1970 “o sută de ani de la naşterea lui Lenin”, cu valoarea de 1 rublă, de provenienta rusă.
 Conform prevederilor legale, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale a lui Pavel S. cu amendă în valoare de 3.000 lei de către autoritatea vamală care a şi indisponibilizat monedele în vederea confiscării.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

PLR a semnat acordul de fuziune cu PC

URMĂTORUL ARTICOL

Superkombat: se reia meciul dintre Morosanu si Badr Hari

Ultimele știri de la Eveniment