Petru Mircea i-a spus baiatului sau adevarul despre moartea mamei sale

Au trecut cinci ani de cand Madalina Manole s-a sinucis, insa Petru Mircea face tot posibilul pentru a-i duce acesteia memoria mai departe. De 8 Martie, el si-a invatat fiul sa aprinda candela si i-a spus sa puna un buchet de flori langa poza mamei lui.

Avea numai un an atunci cand mama lui a decis sa isi ia adio de la viata, inghitind o cantitate substantiala de pestice. Acum, fiul Madalinei Manole are aproape sase ani si este crescut de tata, dar si de bunica din partea acestuia. In toti acesti ani, Petru Mircea a facut tot posibilul pentru a onora memoria Madalinei Manole, insa a avut si o misiune grea. Sa ii explice baiatului unde este mamica lui si ce s-a intamplat, de ce nu il poate creste.

In tot acest timp, artistul a vrut sa pastreze intacta memoria Madalinei, dar si sa isi invete baiatul sa o iubeasca pe cea care i-a dat viata, chiar daca ea nu mai este pe pamant si el nu si-o aminteste.

I-a adus un omagiu mamei sale!

De altfel, cu ocazia zilei de 8 Martie, Petru Mircea a facut un gest de-a dreptul impresionant:

„Toti colegii au avut de facut la gradinita felicitari pentru mamele lor. Petru Mircea a avut in vedere acest lucru, asa ca i-a insuflat fiului sau ideea ca si el trebuie sa faca un astfel de desen. Cand a ajuns acasa, Petru Mircea si baiatul de aproape sase ani au aprins o candela langa o poza a Madalinei, au pus si o vaza cu un buchet de flori, dar si desenul facut la gradinita. Mai apoi, spre seara, ei s-au uitat la pozele cu artista, iar Petru i-a explicat pustiului unde se aflau in fiecare imagine.

Este de admirat faptul ca sotul Madalinei ii vorbeste atat de mult baiatului despre mama lui, ca ii povesteste despre originile sale, despre cum a venit pe lume. Nu vrea ca Petru Jr sa simta ca nu are identitate, ca nu are trecut. Copilul spune mereu ca mamica lui este foarte frumoasa”, a declarat o sursa din anturajul familiei, pentru CANCAN.ro.

Nu isi cunoaste bunicii materni!

Imediat dupa moartea Madalinei Manole, Petru Mircea a fost acuzat de socrii sai ca ar fi fost autorul moral al sinuciderii acesteia, ba chiar a cerut ca el sa fie anchetat pentru crima. Politia a decis ca artistul nu are nicio vina, asa ca nu s-a dispus nicio masura impotriva lui. Au trecut cinci ani de atunci, timp in care Ion Manole si sotia sa nu l-au vazut pe Petru Junior, acuzandu-l pe ginere lor ca le-a sechestrat nepotul.

 

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Catalin Morosanu, asteptat in aeroport cu mamaliga si cu jumari

URMĂTORUL ARTICOL

Profesorul Tiberiu Brailean a fost condus ieri pe ultimul drum

Ultimele știri de la Monden