apartamente_de_lux_iasi

Piata imobiliara din Iasi da semne de dezghet in zona apartamentelor de lux! Vezi detalii despre cea mai scumpa locuinta din Iasi

Proprietarii din Iasi scot la vanzare locuinte la preturi de un sfert de milion de euro, desi criza economica nu a trecut. Acestia mizeaza pe zona si pe faptul ca nu sunt scoase la vanzare foarte multe apartamente de lux in centrul Iasului, de aceea spera sa obtina pretul cerut.

Proprietarii din Iasi scot la vanzare locuinte la preturi de un sfert de milion de euro, desi criza economica nu a trecut. Acestia mizeaza pe zona si pe faptul ca nu sunt scoase la vanzare foarte multe apartamente de lux in centrul Iasului, de aceea spera sa obtina pretul cerut.

Agentii imobiliari sustin ca in ultimii 2 ani, apartamentele din centrul Iasului, desi sunt in blocuri din anii ’80, s-au scos la vanzare la preturi foarte mari. Cea mai scumpa locuinta din municipiu, cand vine vorba de apartamente, pe care o pot cumpara cei interesati, este un duplex din zona Targu Cucu. Acesta se vinde la pretul de 250.000 de euro. Apartamentul este ultramodern, foarte spatios, cu o suprafata de 200 metri patrati si are un living si 4 dormitoare, doua bai, doua balcoane tip terasa, cu finisaje de exceptie si pe comanda. Alte conditii de 5 stele pe care le ofera apartamentul sunt gresia, faianta, parchetul, toate din import, de o inalta calitate, tamplarie exterioara PVC cu geam termopan, usa la intrare antiefractie si tamplaria interioara din lemn stratificat. De asemenea, incalzirea se realizeza cu centrala termica proprie, baia are jacuzzi si dusul hidromasaj. Bucataria este mobilata si complet echipata, toata mobila este facuta pe comanda, are un semineu, combina frigorifica, cuptor si plita electrica, hota, masina de spalat. Apartamentul se vinde la cerere complet mobilat si utilat.

Se accepta finantare, rate direct la proprietar cu un avans considerabil sau la cerere cash promotional. Alt apartament de lux din centrul Iasului este situat in cladirea Romtelecom. Acesta are 3 camere si costa 180.000 de euro, dar nu ofera aceleasi conditii ca celalalt apartament, din Targu Cucu, si necesita reparatii in valoare de 10.000 de euro. De asemenea, in zona Tribunalului este scos la vanzare un apartament cu 3 camere, cu o suprafata de 80 de metri patrati, situat la etajul unu. Acesta are o terasa destul de mare si se vinde la pretul de 200.000 de euro. Insa necesita reparatii de cateva zeci de mii de euro. Reprezentantii agentiilor imobiliare sustin ca nu au fost foarte multi clienti interesati sa cumpere un astfel de apartament. „Avem un client o data la 3 sau 4 luni care are intentia sa negocieze. In general, clientii sunt foarte atenti la ceea ce cumpara acum si cu banii pe care ii dau pe aceste apartamente, isi cumpara o vila de lux sau mai multe apartamente. In general, cu 150.000 de euro pot fi cumparate alte locuinte de lux”, a spus Mila Ursache, agent imobiliar in cadrul Uil Casa Imobiliare.

bzi.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Astazi, 19 septembrie, intre orele 10:00 si 17:00, are loc inchiderea oficiala a expozitiei „Povesti scrise in piatra”, expozitie gazduita de Muzeul Unirii din Iasi

URMĂTORUL ARTICOL

Iata ce beneficii are ceaiul verde

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in