ULTIMĂ ORĂ:

Ploaia a facut prapad, joi 15 mai, in Iasi! Mai multi copaci s-au prabusit, masini avariate si trafic ingreunat

Ploaia a facut prapad, joi 15 mai, in Iasi! Mai multi copaci s-au prabusit, masini avariate si trafic ingreunat
Citit : 11 views Comentariu

 

 

 

Mai multe şosele din municipiul Iaşi au fost inundate, joi după-amiază, în urma unei ploi torenţiale, însoţite de grindină, circulaţia rutieră în oraş desfăşurându-se cu greutate timp de aproape o oră.

 

 

În unele intersecţii, semafoarele nu au mai funcţionat şi s-au creat blocaje în trafic, cozile de maşini întinzându-se pe o lungime de câteva sute de metri.

 

De asemenea, mai mulţi copaci s-au prăbuşit în zonele Tătăraşi, Copou şi Păcurari din oraş, fiind avariate trei maşini.

 

Echipe de muncitori din subordinea Primăriei Iaşi au fost trimise la faţa locului pentru a ridica arborii şi a elibera carosabilul.

 

În timp ce ploua, o maşină a societăţii de salubrizare spăla principalele străzi ale oraşului, reprezentanţii municipalităţii susţinând că atunci când plouă, arterele sunt curăţate mai bine prin aplicarea unui jet de apă puternic.

 

La ora 18.00, în municipiul Iaşi continua să plouă.

 

Potrivit ANM, până la ora 18.50 este în vigoare o avertizare de cod portocaliu în estul judeţului Iaşi, în zona localităţilor învecinate cu râul Prut.

 

Meterologii spun că se vor semnala intensificări ale vântului ce pot lua trecător aspect de vijelie, iar cantităţile de apă pot atinge şi depăşi 35 de litri pe metrul pătrat.

 

 

obiectiv.info