PNL se va opune trocului făcut de clanul Dragnea

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, i-a cerut,marţi, „demisia de conştiinţă” premierul Sorin Grindeanu, afirmând că astfel ar putea fi împiedicat trocul făcut de Liviu Dragnea cu UDMR, adoptarea mai multor acte normative care privesc minoritatea maghiară, potrivit unui declaraţii solicitate de MEDIAFAX.

„Îi solicit demisia de conştiinţă lui Sorin Grindeanu. Liviu Dragnea şi-a pierdut minţile şi este în stare de orice fel de trădare, tranzacţie care contravine intereselor naţionale fundamentale. PNL se va opune cu toate forţele punerii în practică a trocului făcut de clanul Dragnea pentru a-şi salva pielea”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, pentru MEDIAFAX.

Ludovic Orban a afirmat că Sorin Grideanu ar putea împiedica prin demisia sa adoptarea proiectelor de lege negociate de liderul PSD cu UDMR, în schimbul susţinerii moţiunii de cenzură.

„Există cineva care ar putea să rupă lanţurile care îi leagă pe parlamentarii PSD de liderul lor şi care ar putea ajuta la împiedicarea adoptării actelor normative negociate de Dragnea cu UDMR. El se numeşte Sorin Grindeanu. Îi solicit o demisie de conştiinţă. Este bănăţean, poate înţelege bine dacă mai are urmă de responsabilitate, dacă mai are o urmă de conştiinţă naţională, dacă îi mai pasă de viitorul ţării lui îi cer o demisie de conştiinţă care ar putea împiedica punerea în prcatică a trocului ilegal făcut de Dragnea”, a spus Orban.

Liderul PNL a făcut un apel către parlamentarii PSD, cerându-le să nu voteze „ceea ce li se ordonă”, „să nu îl asculte pe Liviu Dragnea”, dacă nici „în ceasul al doisprezecelea Sorin Grindeanu nu înţelege să îşi dea demisia”.

 

 

Sursa: MediaFax

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Contract de aproape 45 de mii de euro pentru vopsirea stalpilor din Iasi

URMĂTORUL ARTICOL

Municipalitatea va cumpăra 11 tramvaie second-hand fără aer conditionat

Ultimele știri de la National1