Politistii au primit 60 de masini noi

Politia Capitalei a primit, astazi, la sediul Ministerul Afacerilor Interne, primul lot de masini marca Dacia Logan. Practic, a avut loc a doua etapa a procesului de reinnoire a parcului auto al M.A.I.

Alte 60 de masini noi, marca Dacia Logan au fost primite de MAI, astazi. Dintre acestea,  2.341 vor ajunge in custodia Politiei Romane, cele mai multe sunt destinate Politiei Capitalei, pentru siguranta celor peste 2 milioane de bucuresteni.

Ministrul Gabriel Oprea a transmis polițistilor ca, in actualul context generat de evenimentele tragice din Franta, orice investitie in sistemul de siguranta si securitate este justificata si mai necesara ca oricand, iar imbunatatirea logisticii fortelor de ordine este un obiectiv prioritar pentru Ministerul Afacerilor Interne.

Odata cu receptionarea acestor autoturisme Dacia Logan, incepem, practic, etapa a doua a procesului de reinnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne, unul dintre cele mai ambitioase proiecte pe care impreuna   le-am propus ca obiectiv al acestui an”, a declarat ministrul Oprea.

Prima etapa a reinnoirii parcului auto s-a incheiat in luna noiembrie a anului 2014, cand au fost primite 450 de autospeciale Dacia Duster destinate muncii operative.

In fiecare luna, pana in luna aprilie, in etape, se ve recepționa intreg lotul de peste 2.800 de autospeciale, care vor fi destinate tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne – Jandarmerie, Politie si Pompieri.

 

 

sursa: evz.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Fonduri suplimentare pentru programul Prima Casa

URMĂTORUL ARTICOL

Vremea se incalzeste

Ultimele știri de la Economic