Politistii din Buzau au deschis o ancheta in cazul unei fetite de trei luni gasita moarta, miercuri 13 noiembrie, cu o punga pe fata, de catre mama ei, care o lasase in grija unui frate mai mare

 

 

 

Mama fetiţei de trei luni a povestit că a lăsat-o pe fiica ei în casă cu un frate mai mare, în timp ce ea a ieşit afară pentru a pune rufe la uscat. Când s-a întors în casă, femeia a găsit-o pe fetiţă moartă, potrivit Mediafax.

 

„Am găsit-o în pat, avea o punguţă pe ochi şi nu mai sufla, nu mai avea puls, nu mai avea nimic. Avea o pungă trasă pe faţă, i-am luat-o, dar nu mai avea puls. Când am luat punguţa de pe faţa ei era vânătă toată, era rece, îi curgea sânge pe năsuc”, a declarat Viorica Dângălaş, mama fetiţei.

 

Femeie în vârstă de 35 de ani crede că fiica ei a murit sufocată. „I-o fi dat-o ăla mai micu, i-a dat-o în mânuţă să se joace cu ea, nu ştiu cum, şi ea când s-a rostogolit după pernă a venit cu faţa pe punguţa aia şi asta i-a fost fatal”, a spus mama.

 

Femeia a povestit că imediat a sunat la Ambulanţă şi a alertat vecinii.

 

„Când am venit, copiliţa era deja moartă, avea sânge la nas, am pus mâna pe mânuţa ei şi am văzut că e rece, i-am pus mâna pe faţă, mi s-a părut că e călduţă aşa, i-am deschis ochişorii, dar vă spun că m-am umflat de plâns, mi-am dat seama ca e moartă”, a declarat unul dintre vecini.

 

Vecinii susţin că femeia de 35 de ani îşi îngrijea copiii.

 

„De îngrijit o îngrijea, îi dădea mâncare, dar ce s-a întâmplat acum nu pot să îmi dau seama, atât ştiu decât că ea a spălat un pic afara, cât a lăsat-o nesupravegheată nu pot să ştiu”, a spus una dintre vecine.

 

Potrivit comisarului şef Nicolae Zaharia de la Poliţia Judeţeană Buzău, pe corpul fetiţei de trei luni nu au fost găsite urme de violenţă, cauzele morţii urmând să fie stabilite în urma necropsiei.

 

„A fost găsit cadavrul unei fetiţe în vârstă de trei luni, în localitatea buzoiană Vintileanca, comuna Săhăteni. Urmează efectuarea autopsiei bebeluşului pentru a se stabili cauzele decesului. Din primele cercetări a reieşit că fetiţa nu are urme de violenţă”, a declarat comisar şef Nicolae Zaharia.

 

Poliţiştii buzoieni au deschis dosar penal în acest caz. Dacă se va stabili că femeia este responsanilă pentru moartea bebeluşului, aceasta ar putea fi acuzată de neglijenţă.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

ANM a emis in aceasta dimineata (14.11.2013) o avertizare meteo de ceata pentru mai multe judete

URMĂTORUL ARTICOL

Alegeri LPF! Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu sunt singurii candidati pentru functia de presedinte al LPF, alegerile urmand sa aiba loc astazi, 14 noiembrie 2013

Ultimele știri de la Deschideri1