amenzi

Politistii din Harlau au organizat o ampla actiune pe raza orasului si au dat 31 de amenzi

Politistii din Harlau au organizat o ampla actiune pe raza orasului, duminica, pentru depistarea persoanelor care profita de sfarsitul weekend-ului si consuma bauturi alcoolice, dupa care fac scandal. 109 persoane au fost legitimate si 31 din ele amendate. „Politistii din cadrul Politiei orasului Hârlau si Sectiei numarul 9 Politie Rurala Harlau au actionat pe raza de competenta pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea accidentelor rutiere, precum si pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale. Au fost aplicate 31 de contraventii, in valoare de 9.550 de lei. Spre exemplu, au fost sanctionati contraventional cu câte 1.000 lei doi barbati, de 27 de ani si 29 de ani, ambii din comuna Ceplenita, judetul Iasi, întrucât au tulburat ordinea si linistea publica”, a declarat subinspector Alexandru Chelaru, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.
Politistii din Harlau au organizat o ampla actiune pe raza orasului pentru depistarea persoanelor care profita de sfarsitul weekend-ului si consuma bauturi alcoolice, dupa care fac scandal. 

Politistii din Harlau au organizat o ampla actiune pe raza orasului pentru depistarea persoanelor care profita de sfarsitul weekend-ului si consuma bauturi alcoolice, dupa care fac scandal. 

109 persoane au fost legitimate si 31 din ele amendate. „Politistii din cadrul Politiei orasului Hârlau si Sectiei numarul 9 Politie Rurala Harlau au actionat pe raza de competenta pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea accidentelor rutiere, precum si pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale. Au fost aplicate 31 de contraventii, in valoare de 9.550 de lei. Spre exemplu, au fost sanctionati contraventional cu câte 1.000 lei doi barbati, de 27 de ani si 29 de ani, ambii din comuna Ceplenita, judetul Iasi, întrucât au tulburat ordinea si linistea publica”, a declarat subinspector Alexandru Chelaru, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Studentii de la Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” (UTI) Iasi, care au reprezentat Romania la European BEST Engineering Competitions au obtinut locul intai la sectiunea Team Design

URMĂTORUL ARTICOL

In aceasta dimineata (13.08.2013), in localitatile Ciurea si Grajduri, sunt in derulare 15 perchezitii domiciliare la mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala. Pentru aceasta actiune au fost angrenate 200 de forte

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in