bani_iesean

Politistii locali de la Serviciul Control Urbanism au amendat drastic iesenii care nu aveau autorizatie de constructie

Pe parcursul lunii septembrie, politistii locali de la Serviciul Control Urbanism au continuat verificarile privind respectarea prevederilor legale in ceea ce priveste amenajarea teritoriului si urbanismul.
Pe parcursul lunii septembrie, politistii locali de la Serviciul Control Urbanism au continuat verificarile privind respectarea prevederilor legale in ceea ce priveste amenajarea teritoriului si urbanismul.

Astfel, politistii au verificat 204 de autorizatii de construire si au somat 208 de persoane ca in cel mai scurt timp sa se prezinte la sediul Politiei Locale, in vederea prezentarii autorizatiilor pentru constructiile demarate.

De asemenea, politistii au aplicat amenzi in valoare de 14.000 de lei si solutionat 192 de sesizari primite din partea cetatenilor cu privire la amenajarea teritoriului si urbanismul. Totodata, oamenii legii au efectuat 44 de receptii la terminarea lucrarilor de construire si 14 de note de control.

De exemplu, o ieseanca a fost amendata cu 1.000 de lei, deoarece a executat lucrari de mansardare a unui imobil situat in zona Sararie, fara a detine autorizatie. In plus, femeia a fost somata sa intre in legalitate prin obtinerea autorizatiei de construire. Totodata, un iesean domiciliat in zona Nicolina, in calitate de proprietar, a fost sanctionat cu amenda contraventionala in valoare de 3.000 lei, deoarece a efectuat lucrari de construire a unei anexe de aproximativ 20 mp. In plus, a fost somat sa intre in legalitate prin obtinerea autorizatiei de construire.

bzi.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Steaua joaca, marti (01.10.2013), de la ora 21:45, cu Chelsea, in etapa a 2-a din Grupa E a Ligii Campionilor, pe Arena Nationala. Meciul va fi transmis de TVR 1, Digi Sport 1, Dolce Sport 1

URMĂTORUL ARTICOL

Accident grav in Bucium, Iasi, produs marti (01.10.2013)! Doua autoturisme s-au ciocnit frontal in timp ce se deplasau in zona Bucium, iar in urma impactului sase persoane au fost ranite, mai precis trei copii minori si trei adulti

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in