Politistii si procurorii „in vizita” la Liga Profesionista de Fotbal. Se cauta dovezi pentru acuzatii de spalare de bani, delapidare si evaziune fiscala. Vezi detalii

 

 

 

Poliţişti şi procurori sunt în interiorul sediului Ligii Profesioniste de Fotbal, caută documente în sprijinirea acuzaţiilor de delapidare, spălare de bani şi evaziune fiscală. 

 

 

Percheziţiile nu au loc doar la LPF, ci şi la alte zece adrese din Capitală. Sunt vizaţi mai mulţi oameni din lumea fotbalului, printre care şi fostul preşedinte al LPF, Mitică Dragomir.

 

Poliţiştii Capitalei au descins şi la Mihai Corbu. Acesta va fi adus la audieri, pentru a da explicaţii în dosar. Mihai Corbu a intermediat în 2011 contractul pentru retransmisia meciurilor LPF şi este un client vechi al Ioanei Băsescu la notariatul ei, unde îşi legalizează contractele.

 

„Acţiunea Poliţiei Capitalei vizează persoane cercetate într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani. Din informaţiile obţinute până în acest moment, se pare că, în perioada 2011-2013, persoanele vizate ar fi săvârşit infracţiuni în legătură cu vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I de fotbal”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

 

rtv.net

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Filarmonica – Concert vocal-simfonic – Mozart vesnic tanar – vineri 11 aprilie 2014 la Colegiul de Arta „Octav Bancila”

URMĂTORUL ARTICOL

Fostul presedinte al LPF, Dumitru Dragomir, este urmarit penal

Ultimele știri de la Sport