victor_ponta_la_iasi_autostrada_declaratii_2013

Ponta le distruge un vis frumos iesenilor! Autostrada Iasi – Targu Mures nu va mai putea fi construita din lipsa de fonduri! Ca sa nu para nesimtit, Ponta i-a pasat mingea lui Fenechiu

Prezent astazi la iasi cu ocazia sarbatoririi Zilei Unirii, premierul Victor Ponta a anuntat ca autostrada Iasi – Targu Mures nu se afla printre prioritatile guvernului!Motivul? Pare unul simplu, demn de inchis gura la toata lumea!


Prezent astazi la iasi cu ocazia sarbatoririi Zilei Unirii, premierul Victor Ponta a anuntat ca autostrada Iasi – Targu Mures nu se afla printre prioritatile guvernului! Motivul? Pare unul simplu, demn de inchis gura la toata lumea! Nu sunt bani!

Asa ca sa nu fie prea nesimtit, Ponta a spus ca i-a dat de treaba lui Relu Fenechiu sa se ocupe de implementarea acestui proiect si de gasirea banilo necesari.

 „In acest moment, nu avem solutia de finantare. Si nu este singurul proiect de acest gen. Pentru unele proiecte de infrastructura avem finantare, pentru altele nu. Autostrada Iasi – Targu Mures nu se compara la pret cu altele, costurile fiind mai mari deoarece trece prin munti„, a declarat Victor Ponta, astazi, la Iasi.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Laviniu Lacusta, liderul USLIP Iasi anunta fuziunea a doua mari sindicate din invatamant! Federatia Nationala Spiru Haret va fuziona cu Federatia Educatiei Nationale

URMĂTORUL ARTICOL

Idee inedita a deputatului PSD de Iasi Constatin Adascalitei! Vrea sa introduca artele martiale in soli ca materie obligatorie? Oare nu se bat elevii destul prin scoli?

Ultimele știri de la Actualitate