Premiera in piata media: Andreea Esca debuteaza „La radio”, la Europa FM

Cea mai spectaculoasă colaborare media a acestui început de an vine de la Europa FM: Andreea Esca începe o colaborare cu echipa de jurnaliști a radioului în care românii au cea mai mare încredere.
 Ziarista cu cea mai mare notorietate în România, prezentatoarea Știrilor Pro Tv, Andreea Esca va realiza o emisiune de interviuri cu cele mai importante personalități ale momentului. Show-ul se va numi „La Radio cu Andreea Esca” și va fi difuzat sâmbăta de la ora 12:00 la Europa FM, primul invitat fiind Andi Moisescu.

Deși are o carieră în jurnalism de mai bine de 20 ani, este pentru prima oară când Andreea Esca este realizatoarea unei emisiuni la radio.
„Suntem un radio independent și credibil care încearcă în mod consecvent să își construiască cele mai bune programe. Ne respectăm ascultatorii, iar deontologia profesională este singurul nostru crez, așa că e o mare bucurie pentru noi să o avem alături de-acum înainte și pe Andreea Esca”, spune Andrada Burdalescu,  jurnalista care conduce operațiunile grupului Lagardere în România.

Europa FM are în acest moment cea mai spectaculoasă „colecție” de jurnaliști de primă mână în emisiunile sale: Cătălin Tolontan, Cristian Tudor Popescu, Moise Guran – colaboratori în Deșteptarea cu George Zafiu și Vlad Petreanu, Ovidiu Ioanițoaia și, acum,  Andreea Esca.

Andreea Esca va putea fi ascultată pentru prima dată la Europa FM mâine dimineață, invitat  special în emisiune matinală Deșteptarea.
Europa FM face parte din grupul media Lagardere România alături de Radio 21 și Vibe FM. Conform celor mai recente sondaje de audiență, Europa FM este cel mai ascultat radio în urban, iar conform Reader’s Digest, Europa FM este de 9 ani consecutiv radioul în care românii au cea mai mare încredere.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Saptamana Portilor Deschise la Seven Hills International School

URMĂTORUL ARTICOL

Formens a deschis primul magazin Louis Purple din Iasi, la Palas Mall

Ultimele știri de la Comunicate de presa