Premiera nationala la Iasi! Duminica, 15 decembrie, puteti admira un show video 3D pe Palatul Culturii

 

 

 

De duminica, 15 decembrie 2013, ora 17.00, iesenii si nu numai vor avea ocazia sa admire, din parc, un show video 3D pe Palatul Culturii.

Este pentru prima oara în România când se organizeaza o proiectie 3D conceputa sub forma unei povesti de Craciun, un spectacol similar celor din metropole precum New York.

 

În perioada 15 – 24 decembrie 2013, impresionanta proiectie 3D va rula în fiecare seara pe fatada sudica a Palatului Culturii, la începutul fiecarei ore din intervalul 17.00 – 22.00. „Povestea de Craciun”, în care Palatul Culturii va prinde viata si va fi învesmântat în haine de sarbatoare, va dura opt minute. În pauzele dintre proiectii, clientii se pot delecta cu o sesiune de patinaj pe gheata, pot cumpara cadourile pentru cei dragi sau se pot încalzi la cafenelele din Palas.

 

Proiectia a fost conceputa de o companie germana cu peste 15 ani experienta, care a îmbinat structura Palatului Culturii cu animatia video 3D si cu jocurile de lumini. Mos Craciun, spiridusi, reni, fulgi de nea, ferestre care se închid sau se deschid si elemente arhitecturale ale cladirii vor spune o poveste de iarna aparte, la dimensiuni care vor surprinde.

 

„Experienta publicului va fi deosebit de intensa datorita tehnologiilor de ultima generatie folosite. Patru proiectoare HD 3D vor asigura imagini de înalta rezolutie, iar sistemul de sunet surround va crea senzatia unui veritabil concert în aer liber. Proiectia 3D de Craciun oferita de Palas va fi una dintre cele mai mari din tara, derulându-se pe o suprafata de 1.650 mp, cu o lungime de 110 m si o înaltime de 15 m din fatada sudica a Palatului Culturii”, au precizat oficialii Palas Iasi.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Un grup de profesori si cercetatori din cadrul Facultatii de Mecanica, de la Universitatea Tehnica Gh. Asachi, ar putea contribui la proiectul european ELI-NP dedicat celui mai mare laser din lume

URMĂTORUL ARTICOL

Campanie de Craciun -„Bradul de nota 10”, organizata de Iulius Mall. Pe 20 decembrie noua brazi si donatiile iesenilor vor ajunge la copiii nevoiasi

Ultimele știri de la Eveniment