Premierul Mihai Tudose in timpul vizitei la Chisinau

Premierul Mihai Tudose a ajuns, vineri, la Chişinău, afirmând că ”în Moldova suntem acasă”, el subliind că îşi doreşte ca Transgaz şi Transelectrica să continue investiţiile din Republica Moldova.

”În Moldova suntem acasă”, a spus, la începutul vizitei în Republica Moldova, premierul român Mihai Tudose.

El a mai spus că întâlnirile la nivel de miniştrii ai celor două state vor fi foarte dese .

Totodată, prim-ministrul român a subliniat că îşi doreşte ca Transgaz şi Transelectrica să-şi continue investiţiile în Republica Moldova.

Din delegaţia României fac parte vicepremierul Marcel Ciolacu, ministrul Dezvoltării şi vicepremier Sevil Shhaideh, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi secretarul de stat Raed Arafat.

Premierul Mihai Tudose şi delegaţia română au ajuns la Chişinău vineri dimineaţa, la bordul unui avion aparţinând Forţelor Armate Române.

După aterizare, Mihai Tudose a postat două fotografii pe o reţea de socializare, însoţite de mesajul ”La Chişinău – Legăturile dintre România şi Republica Moldova sunt mai mult decât speciale, sentiment pe care-l are toată delegaţia. Ne aşteptăm la o vizită extrem de bună!”.

Prim-ministrul român are în program o întrevedere cu omologul său moldovean, Pavel Filip, dar şi o întânlore cu preşedintele Parlamentului de la Chişinău, Andrian Candu. De asemenea, Mihai Tudose va şi prezent şi la ceremonia de donare a celor 96 de microbuze şcolare acordate de Guvernul României autorităţilor din Republica Moldova.

 

 

Sursa: MediaFax

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Au inceput lucrarile de modernizare a drumului spre Hadambu

URMĂTORUL ARTICOL

Groapa abandonata la iesirea dintr-un parc de joaca din Cantemir

Ultimele știri de la National1