premiile_gopo_2013

Premiile GOPO 2013! „Toata lumea din familia noastra” in regia lui Radu Jude a castigat premiul pentru cel mai bun film la cea de-a saptea editiei a galei, care s-a desfasurat la Opera Nationala Bucuresti

PREMIILE GOPO 2013. Şerban Pavlu – premiul pentru cel mai bun rol principal masculin la gala Gopo 2013.
Şerban Pavlu a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un rol principal, pentru cel din filmul „Toată lumea din familia noastră”, la cea de-a şaptea ediţie a galei Gopo, care are loc luni seară, la Opera Naţională Bucureşti.
Acesta este primul premiu Gopo din cariera lui Şerban Pavlu, aflat la prima nominalizare.
La aceeaşi categorie au mai fost nominalizaţi Adrian Titieni („Şi caii sunt verzi pe pereţi”) – câştigător la Gopo 2012 la categoria „cel mai bun actor într-un rol secundar” – şi câştigător al premiului Pro Cinema la gala Gopo din 2013 -, şi Gabriel Spahiu („Visul lui Adalbert”).
Anul trecut, premiul Gopo pentru cel mai bun actor în rol principal i-a revenit lui Bogdan Dumitrache, pentru „Din dragoste cu cele mai bune intenţii”.
Radu Jude, cel mai bun regizor al anului 2012. Aceasta este a patra statuetă Gopo din cariera lui Radu Jude. Regizorul este nominalizat şi la categoria „cel mai bun film”.
Premiul a fost ridicat de producătoarea Ada Solomon, în numele lui Radu Jude, care nu a putut fi prezent la gală. „Ne leagă un drum lung deja. ‘Toată lumea din familia noastră’ este al cincilea proiect pe care îl lucrăm împreună”, a spus Ada Solomon. Ea a precizat că lucrează la alte două proiecte alături de Radu Jude.
La aceeaşi categorie au mai fost nominalizaţi Tudor Giurgiu – „Despre oameni şi melci”, Gabriel Achim – „Visul lui Adalbert” şi Silviu Purcărete – „Undeva la Palilula”.
Anul trecut, premiul pentru cea mai bună regie i-a revenit lui Cristi Puiu, pentru filmul „Aurora”.
Mitică Popescu, Premiul Gopo pentru întreaga carieră.
Gabriel Spahiu ia trofeul pentru Cel mai bun actor în rol secundar, pentru interpretarea memorabilă din „Toată lumea din familia noastră”! Este singurul actor nominalizat în această seară la doua premii de interpretare.
Mihaela Sîrbu câștigă Gopo pentru Cel mai bun rol secundar! Este Otilia în filmul „Toată lumea din familia noastră”.
Acesta este primul premiu Gopo, la prima nominalizare, pentru Mihaela Sîrbu.
Anul acesta, pentru acelaşi premiu au mai fost nominalizate Tamara Buciuceanu-Botez („Toată lumea din familia noastră”), recompensată cu premiul Gopo pentru întreaga activitate în 2012, Alina Berzunţeanu („Despre oameni şi melci”) şi Ozana Oancea („Visul lui Adalbert”).
Anul trecut, premiul pentru cel mai bun rol secundar feminin i-a fost decernat Ioanei Flora, pentru partitura din „Periferic”.
Radu Jude și Corina Sabău câștigă Gopo pentru scenariul filmului „Toată lumea din familia noastră”!
Cel mai bun sunet îi revine echipei formată din Tudor Petre, Cristinel Șirli, Cristian Tarnovețchi și Florin Tăbăcaru.
Gabriel Spahiu a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, pentru partitura din „Toată lumea din familia noastră”. Acesta este primul premiu Gopo pentru Gabriel Spahiu.
Totodată, Gabriel Spahiu este sigurul actor nominalizat la ediţia din acest an a premiilor Gopo la două premii de interpretare. El este nominalizat şi la categoria cel mai bun actor într-un rol principal, pentru rolul Iulică Ploscaru din „Visul lui Adalbert.
La categoria cel mai bun actor într-un rol secundar au mai fost nominalizaţi Tudor Smoleanu („Şi caii sunt verzi pe pereţi”), Sorin Leoveanu („Undeva la Palilula”), laureat a două premii UNITER pentru interpretare, şi Doru Ana („Visul lui Adalbert”).
Anul trecut, premiul Gopo pentru cel mai bun actor în rol secundar i-a revenit lui Adrian Titieni, pentru partitura din „Din dragoste cu cele mai bune intenţii”.
PREMIILE GOPO 2013. Vezi castigatorii!

PREMIILE GOPO 2013. Vezi castigatorii!

Şerban Pavlu – premiul pentru cel mai bun rol principal masculin la gala Gopo 2013!

Şerban Pavlu a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un rol principal, pentru cel din filmul „Toată lumea din familia noastră”, la cea de-a şaptea ediţie a galei Gopo, care are loc luni seară, la Opera Naţională Bucureşti.Acesta este primul premiu Gopo din cariera lui Şerban Pavlu, aflat la prima nominalizare.La aceeaşi categorie au mai fost nominalizaţi Adrian Titieni („Şi caii sunt verzi pe pereţi”) – câştigător la Gopo 2012 la categoria „cel mai bun actor într-un rol secundar” – şi câştigător al premiului Pro Cinema la gala Gopo din 2013 -, şi Gabriel Spahiu („Visul lui Adalbert”).Anul trecut, premiul Gopo pentru cel mai bun actor în rol principal i-a revenit lui Bogdan Dumitrache, pentru „Din dragoste cu cele mai bune intenţii”.

Radu Jude, cel mai bun regizor al anului 2012!

Aceasta este a patra statuetă Gopo din cariera lui Radu Jude. Regizorul este nominalizat şi la categoria „cel mai bun film”.Premiul a fost ridicat de producătoarea Ada Solomon, în numele lui Radu Jude, care nu a putut fi prezent la gală. „Ne leagă un drum lung deja. ‘Toată lumea din familia noastră’ este al cincilea proiect pe care îl lucrăm împreună”, a spus Ada Solomon. Ea a precizat că lucrează la alte două proiecte alături de Radu Jude.La aceeaşi categorie au mai fost nominalizaţi Tudor Giurgiu – „Despre oameni şi melci”, Gabriel Achim – „Visul lui Adalbert” şi Silviu Purcărete – „Undeva la Palilula”.Anul trecut, premiul pentru cea mai bună regie i-a revenit lui Cristi Puiu, pentru filmul „Aurora”.Mitică Popescu, Premiul Gopo pentru întreaga carieră.Gabriel Spahiu ia trofeul pentru Cel mai bun actor în rol secundar, pentru interpretarea memorabilă din „Toată lumea din familia noastră”! Este singurul actor nominalizat în această seară la doua premii de interpretare.

Mihaela Sîrbu câștigă Gopo pentru Cel mai bun rol secundar! 

Este Otilia în filmul „Toată lumea din familia noastră”.Acesta este primul premiu Gopo, la prima nominalizare, pentru Mihaela Sîrbu.Anul acesta, pentru acelaşi premiu au mai fost nominalizate Tamara Buciuceanu-Botez („Toată lumea din familia noastră”), recompensată cu premiul Gopo pentru întreaga activitate în 2012, Alina Berzunţeanu („Despre oameni şi melci”) şi Ozana Oancea („Visul lui Adalbert”).Anul trecut, premiul pentru cel mai bun rol secundar feminin i-a fost decernat Ioanei Flora, pentru partitura din „Periferic”.Radu Jude și Corina Sabău câștigă Gopo pentru scenariul filmului „Toată lumea din familia noastră”!Cel mai bun sunet îi revine echipei formată din Tudor Petre, Cristinel Șirli, Cristian Tarnovețchi și Florin Tăbăcaru.

Gabriel Spahiu a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, pentru partitura din „Toată lumea din familia noastră”. Acesta este primul premiu Gopo pentru Gabriel Spahiu.Totodată, Gabriel Spahiu este sigurul actor nominalizat la ediţia din acest an a premiilor Gopo la două premii de interpretare. El este nominalizat şi la categoria cel mai bun actor într-un rol principal, pentru rolul Iulică Ploscaru din „Visul lui Adalbert.La categoria cel mai bun actor într-un rol secundar au mai fost nominalizaţi Tudor Smoleanu („Şi caii sunt verzi pe pereţi”), Sorin Leoveanu („Undeva la Palilula”), laureat a două premii UNITER pentru interpretare, şi Doru Ana („Visul lui Adalbert”).Anul trecut, premiul Gopo pentru cel mai bun actor în rol secundar i-a revenit lui Adrian Titieni, pentru partitura din „Din dragoste cu cele mai bune intenţii”.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu si omologul sau american, Chuck Hagel, au avut o convorbire telefonica despre scutul antiracheta, situatia din Afganistan, Coreea de Nord, Iran si Siria

URMĂTORUL ARTICOL

Orasele Bristol, Bruxelles, Glasgow si Ljubljana sunt cele patru finaliste care vor concura in urmatoarea etapa a competitiei Capitala Verde Europeana 2015, concurs organizat de Comisia Europeana

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in