Premiile pentru prostie extrema. Cine le-a castigat

Printre nominalizările demne de menţionat s-a aflat un terorist care a deschis scrisoarea cu bombă trimisă chiar de el unei alte persoane. Serviciul poştal îi returnase scrisoarea pentru că nu avea suficiente timbre, iar bărbatul se pare că a uitat de bombă şi a deschis-o fără să anticipeze finalul tragic.

Memorabil a fost şi cazul bărbatului care s-a împuşcat singur în cap încercând să-i demonstreze unui prieten că pixul-armă pe care îl cumpărase era real. Un hoţ a intrat în acest top după ce a încercat să fure cablurile de oţel ale liftului în care se afla. Deloc suprinzător, liftul a căzut în gol, iar bărbatul a murit.

Topul prostiei pe 2013 a fost câştigat tot de un bărbat, un american din California care a încercat să jefuiască un magazin. James Elliot a tras cu pistolul către victima sa, dar arma nu s-a descărcat. Uimit, americanul s-a uitat pe ţeavă, ca să vadă ce s-a întâmplat cu arma. De data aceasta, pistolul a funcţionat, iar bărbatul a murit pe loc.

În topul clasamentului din 2014 publicat pe site-ul darwinawards.com se află un bărbat din Londra care a ajuns la spital pentru că nu-şi mai putea scoate un inel pentru creşterea plăcerii. Nu era pentru prima dată când medicii se confruntau cu un asemenea caz, dar aceştia au fost surprinşi să constate că inelul era din titan şi nu putea fi tăiat. Bărbatul a stat trei zile cu inelul pentru că i-a fost ruşine să meragă la spital, iar organele genitale erau grav afectate şi medicii nu au mai avut altă soluţie decât să-l castreze.

Pe locul al doilea în clasamentul prostiei extreme an au ajuns în acest an doi bărbaţi din Rotterdam, aparent în stare de ebrietate, au vrut să-şi dea reciproc o lecţie de curaj. Unul dintre ei s-a întins între şinele de tren încercând să demonstreze că acesta va trece peste el fără probleme, iar cel de-al doilea şi-a aşezat capul aproape de şine, cu corpul în exterior. Ghinionul lor a fost că vagoanele erau mai joase şi mai late decât au calculat, aşa că au sfârşit tragic.

Sursa: gazetaromaneasca.co.uk

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Legea privind exercitarea profesiei de bona, promulgata de presedintele Basescu

URMĂTORUL ARTICOL

Filmul tragic al prăbuşirii elicopterului SMURD. Ultima victima recuperata abia dupa 12 ore

Ultimele știri de la Monden