Presa americana a facut noi dezvaluiri in cazul printesei romane Irina Walker, acuzata ca a organizat pariuri si lupte ilegale de cocosi! Vezi detalii

 

 

 

A treia fiică a regelui Mihai, principesa Irina Walker, a fost arestată în SUA, în luna august, pentru că, împreună cu soţul său, John Wesley, a organizat lupte ilegale de cocoşi. Subiectul a atras atenţia presei, care a scos la iveală detalii incredibile despre acest caz.

 

 

Surse din poliţie, citate de un post de televiziune local, spun că acţiunea care a dus la destructurarea reţelei a durat doi ani, timp în care ofiţeri ai agenţiilor statale şi federale s-au infiltrat în locurile în care aveau loc luptele, reuşind să filmeze „meciurile”. De asemenea, agenţii sub acoperire au descoperit că păsările folosite în lupte erau crecute şi antrenate la o fermă unde au fost găsite cocaină şi metamfetamină, substanţe care, potrivit anchetatorilor erau date cocoşilor pentru a-i face mai agresivi.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Vezi reactia lui Victor Piturca dupa ce Romania a ratat calificarea la CM din 2014! Credeti ca Piti ar trebui sa demisioneze?

URMĂTORUL ARTICOL

Un accident mortal a avut loc miercuri dimineata (20.11.2013)in zona Razoare din Bucuresti. Un tanar de 27 de ani a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp

Ultimele știri de la International