ULTIMĂ ORĂ:

Previziuni apocaliptice asupra dolarului si a evolutiei pretului aurului de pe pietele internationale. Vezi detalii

Previziuni apocaliptice asupra dolarului si a evolutiei pretului aurului de pe pietele internationale. Vezi detalii
Citit : 7 views Comentariu

 

 

 

Bud Conrad, un analist de la Casey Research, o institutie de analiza financiara din Statele Unite, face previziuni apocaliptice asupra dolarului si a evolutiei pretului aurului de pe pietele internationale.

 

 

Expertul prognozeaza colapsul dolarului si cresterea uriasa a pretului aurului pana la valoarea de 10.000 de dolari pe uncie. Aceste previziuni ale lui Bud Conrad au fost facute publicatiei Future Money Trends, citate de Economic Collapse News.

 

Conrad a explicat faptul ca in timpul vietii sale dolarul va face implozie si o noua moneda va inlocui bancnota verde, ceea ce ar produce cresterea masiva a pretului aurului.

 

„Vom vedea prabusirea dolarului si cu siguranta aurul va ajunge la pretul de 10.000 de dolari pe uncie”, a spus Conrad. De la colapsul economic din 2007-2008, acesta a avertizat ca dolarul se va prabusi, iar pretul aurului va creste. Desi dolarul s-a devalorizat foarte mult, aurul s-a tranzactionat in jurul valorii de 1.300 de dolari pe uncie.

 

Cu toate acestea, este inevitabil ca dolarul sa se prabuseasca, deoarece sistemul monetar actual si politica fiscala sunt nesustenabile.

 

Relaxarea cantitativa, ratele dobanzilor scazute in mod artificial si enorma datorie guvernamentala de 200 de trilioane de dolari, vor duce la colapsul dolarului. Este foarte dificil de prezis cu exactitate cand se va prabusi dolarul si cand preturile aurului si ale argintului vor exploda.

 

Cum ar putea americanii sa se protejeze? In afara achizitionarii de metale pretioase, ar fi prudent sa achizitioneze orice activ atractiv.