Prima scoala privata de stewardese se va deschide anul acesta la Cluj fiind finantata prin intermediul unui proiect european

 

 

 

Școala se va deschide în septembrie, la Cluj, și va fi finanțată în baza unui proiect european, cu o valoare de peste 1 milion de euro.

 

 

“În România, mai există doar o singură școală de acest fel, afiliată Școlii de Aviație Civilă și este o instituție de stat. Cu toate acestea, un curs pentru formarea unei viitoare însoțitoare de bord costă 3.500 de euro. Noi, la Cluj, o să instruim 400 de fete din toată țara, gratuit”, a declarat Steluța Racolța, managerul firmei care se ocupă de servicii de formare profesională, pentru voceatransilvaniei.ro.

 

Potrivit Steluței Racolța, recrutarea cursantelor se va face din toată țara, dar selecția va fi una riguroasă “pentru că ne trebuie candidate care să arate bine și care să fie și inteligente”.

 

După ce vor absolvi cursurile școlii de la Cluj, fetele se vor putea angaja la orice companie aeriană care operează în țările Uniunii Europene.

 

yahoo.com

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

La Traviata de Giuseppe Verdi – pe 10 si 11 mai la Teatrul National Iasi

URMĂTORUL ARTICOL

Operatia in premiera in Romania la Spitalul „Marie Curie„a fost un succes. Pacienta suferea de dubla scolioza

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in